Jak po sznurku... Jutro przywitany dzień potężną luką :))) Udało mi się skupić ok 800 akcji a chciałem 3k... Może jutro położą jeszcze coś więcej na S...
Mam nadzieję, że oli nie robi całegu ruchu na spółce :) A tak serio to zaczyna się dobrze dziać. Jak to widzicie w perspektywie czasu? Mam wrażenie, ze animator wystawia trochę akcji co jakiś czas. Zastanawiam się jak długo bedzie wystawiał po cenach w granicach 8 zł, a kiedy będą szły akcje na wyższych poziomach.
Brałem od 4.8 :))) Wczoraj po 7.16 dali 300... Dzisiaj też zebrałem parę po 7.87... Może ktoś położy na S przynajmniej 500 bo nie ma co kupować a nie chcę sam sobie podbijać ceny :)
Nuda :( Nic się nie dzieje... Troohyres też mi od rana wisi... Po 12tej zdejmę te setkib po 8 jak się nic wcześniej nie pojawi...Może pow. 9 podaż coś położy...
Panowie, a macie jakieś info co do wejścia mennicy wrocławskiej na GPW? Oni juz w 2011 roku mówili i wejściu. Potem 2012 i 2013r... Trochę w berka grają. Spółka wygląda na bardzo atrakcyjną, mam tylko obawy co do wejścia MW na GPW. Oby to w końcu nastapiło, a nie kończyło sie tylko na odwlekaniu tego w czasie.