Jest taka strona http://bip.ms.gov.pl/pl/rejestry-i-ewidencje/rejestr-zastawow/udzielanie-informacji-wydawanie-odpisow-i-zaswiadczen-z-rejestru-zastawow/
gdzie ponoć można wystąpić z wnioskiem o informacje odnośnie naszego zabezpieczenia, powinno być też info kto jest administratorem. Przecież jego obowiązkiem jest zadbanie o obligatariuszy.
Czy jest jakakoliek możliwość uruchomienia tego zabezpieczenia? (prawna, administracyjna) To już półtora roku w plecy... a kasa u antkowiaków...
Są grupy które działają w sprawie GNT 0814 o ile mi wiadomo były zgłoszenia do prokuratury dotyczące braku właściwego nadzoru przez KNF /prospekt emisyjny/, są też działania poprzez działaczy PISu, . Być może są inne ruchy prawne przez inne osoby oszukane, byłoby dobrze skoordynować działania zwłaszcza na polu nagłośnien medialnych w zakresie przekrętow w Gancie.
kto Cie spłacił? I na jakiej podstawie? Gant czy z zabezpieczenia? Gant nie ma grosza, a zabezpieczenie to chyba raczej tyczyło by się wszystkich proporcjonalnie, więc?
A tak w ogole to gdzie to całe zabezpieczenie teraz jest? Przecież to były certyfikaty FIZ, wszystko wyparowało? Chyba ten ruch ze sprzedaniem tych papierów ludowi był najlepszy, duże rozproszenie i mała chęć odzyskania pieniędzy...szkoda.
Do; ex i dzięki-jak to uzyskaliście.Przecież świadectwa depozytowe obligacji zgodnie z zasadami i wymogami są w Sądzie Rejonowym w Wrocławiu/na podstawie zgłaszania wierzytelności- wezwanie w 2014 przez Komisarza/ O ile pamiętam było zgłoszenie do Prokuratury /KNF, Zarząd/ o defraudacje ok. 700mln przez notabli w Gancie. A przecież jest to wielkość przekrętu jak wAmber Gold i zadziwiająca jest cisza medialna.Domyślam się że było to kryte za poprzedniej opcji politycznej ale teraz? ja chetnie przyłącze sie do akcji nie mam żadnego kontaktu z obligatariuszami GNT 0814
To takie pitolenie ze ktoś gdzieś kogoś spłacił. Kolesie nie mają co robić to próbują podgrzewać atmosferę. Siedzi taki na bezrobociu to ma czas na przeczytanie wszystkich głupot w necie i od tego to już im się rzeczywistość pomieszała z bajkami.
Szczecin; wiarygodne i potwierdznone Osoba prywatna mająca obligacje GNT 0814 zaskarżyła Gant o zwrot kasy jako wyłudzone wygrała sprawe, uzyskała klauzule wykonalnosci.Teraz jest na etapie próby realizacji wyroku. Mam tez info o zlozeniu do prokuratury wniosku o sciganie Ganta /ukrywanie w prospekcie emisyjnym faktycznej sytuacji firmy/ przez innąosobe
Jaki komornik prowadzi sprawę??? Jestem w trakcie postepowania sądowego. Man nadzieje, ze otrzymam wkrótce nakaz zapłaty. Może skierowałabym do tego samego komornika
zeby antkowiak spłacił to musi byc walne,a jak będzie walne to akcjonariusze zabiorą mu ganta ,bo antkowiak nie ma akcji, bo wszystkie wysprzedał,i tu jest problem