Były akcjonariusz pewno sprzedawał po tę 0.6 a kupował po 500 on jest z tych wieeesz radzacych się na forum jak zarabiać pieniądze . Przynajmniej wie już co to płynność przy takim free flat he
Jasne Presto w coś takiego nigdy nie wejdę. Z NC mam co innego i wystarczy i wcale nie napisze co aby nie naganiać .
Co do orco poszukałem sprzedałem za 22,50 - tak dawno to było i mam zamiar jeszcze raz zarobić ale chyba jeszcze za wcześnie na zakupy. W karnecie kupna niecałe 4500 akcji - o czym to świadczy?. A po prawej jednak ludzie chcą sprzedać i oni wiedzą, że do końca marca marne szanse na wzrosty. Kto ma czas może i zarobi. A skoro jak ktoś tu napisał wielu takich co mają po 60gr (aczkolwiek nie wiem dlaczego wielu wtedy kupiło bo nikt nie chce napisać co i jak). Sam poszukałem info kiedy wyniki itd i obserwuje dalej. Owszem mam zamiar jak i pewnie nie tylko ja - tylko nie w tej chwili bo i po co. Jak to może być równie dobrze po 1zł jak i niżej. A wyzywanie na forum nie zachęca inwestorów jak tu taki inteligentny akcjonariat.
Inteligentny to jest tylko ktoś kto stwierdza ze cena akcji może być o połowę tańsza zaraz bo tak samo może być zaraz o połowę droższa. Nie wiem skąd bierzesz te tajne informacje dzieciaku ale u nas na giełdzie to codzienność tej tajnej wiedzy jaką nam przekazujesz
W obecnej sytuacji wszystko zależy od sytuacji w luxe bo tu jest sternik i my z Mietkiem to wiemy , denerwujące jest tylko czasem to ich przekładnie bo nie do końca może być to pod regulamin
No i jak sytuacja ? Każdy widzi - a już pisaliście o machaniu tym na peronie. Liczyłem, że wczoraj więcej będzie sprzedających. Ale do końca marca jeszcze niejedna okazja będzie, bo przy tych obrotach to faktycznie nie da się kupić aby kursu zbytnio nie podnieść. Tylko czemu takie wyśmiewanie na forum. Ale może ja sie nieznam i jestem dzieciakiem jak niektórzy piszą. Ale ja po 60 gr nie kupowałem.I nie zamierzam przy 60gr sprzedawać, tylko potrzeba czasu. Cierpliwi zarobią. mieetek coś mądrego napisze?
ty nie rozumiesz ,że na gpw są istotne obroty ,ale nie tu bo tu jest mało papiera na rynku ,a ten co jest to w silnych rękach teraz będzie trend boczny co by nie było bo to nie zależy od makro czy jakiś tam leszczy co sprzedadzą do 10 kilo tylko ... bo tak gruby chce i już , ale ty nie widzisz bo widzieć nie umiesz zobaczysz jak my z mietkiem sobie będziemy już wypuszczać