• Co Wy na to ? Autor: ~LETONAN [62.182.150.*]
    Jeśli dzisiejsze wzrosty powiązane są z Hawe , to chyba powoli zaczyna się układać .Co Wy na to ? ( oprócz wojtka - 11111111111)
  • Re: Co Wy na to ? Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    chciałem ci pomóc
  • Re: Co Wy na to ? Autor: ~LETONAN [62.182.150.*]
    1111111111111111 - POMOCY !
    tak będziesz wołał

i co ty na to ???????????????  wołaj pomocy ,,,,,,,,,,,,,,,nie możesz kupić ,,,,, sprzedać ,,,,,,pomocy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.182.150.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co Wy na to ? Autor: ~letonan [62.182.150.*]
    1111111111 - wojtek - mnie już nie ugryziesz , ale oszczędź to innym
    to co tak broniłeś jak już nie masz ?/??????????????  ale dobrze że skorzystałeś z dobrej rady ,,,,,,,,,,,,,,,,,czy tylko na moim kompie nie można sprzedać ??????//   czy coś się dzieje a komunikatu brak ?
    Wojtek - większość sprzedałem , ale ze wzglądu na nieprzemyślane poczynania niektórych akcjonariuszy ( "trudne" towarzystwo )
    Myślę , że raport za IV Q nic nie zmieni i już został zdyskontowany jak cały 2015r
    , natomiast po wymianie korespondencji i rozmowach tel. n/t sytuacji w Nano............., po ostatnio podjętych dzialaniach Zarządu , oraz tempa podejmowanych decyzji widzę , że sprawy zaczynają iść w dobrym kierunku , dlatego wierzę w restrukturyzację i uzdrowienie firmy .
    Technicznie zaliczone podwojne dno , coraz mniej panikarzy , coraz bliżaj do NWZA , wstępne porozumienia i już podjęte działania Nano .......skłaniają mnie do odkupienia papierow .
    RÓBTA CO CHCETA - pozdrawiam
    będzie zdyskontowany jak odkupię po  0.1 zł ,,,,,,,żebyś się nie pomylił z tymi zakupami
    No to - tak rzeczowo - rzuć kilka konkretów przemawiających ( na chwilę obecną ) do tak drastycznej przeceny
    Po takim komunikacie większość spółek idzie ostro w górę !
    Myślę , że i tutaj tak będzie , ale .................czekam
  • Re: Co Wy na to ? Autor: ~marek [93.159.159.*]
    Jezeli porównac do spolek z nc z branzy i w podobnej sytuacji to raczej nizej niz 50 gr nie powinien spasc.

Aedes - po informacji o problemach wartosc maksymalnie spadła do 1,5 mln.
    Hefal - obecna wartosc ok. 0,6 mln

Nanotel teraz 1,6 mln.

jakby było tak tanio to już 1000 razy wezwanie by  było  ,  a tu nikt nie chce kupić ,,,,,,,,dlaczego ???????????   
  • Re: Co Wy na to ? Autor: ~Marek [93.159.159.*]
    A po co miałoby być wezwanie?
    Jeżeli ktoś ma decydujący głos w spółce bo ma uprzywilejowane akcje to po co mu więcej?

jak to po co ?  jeżeli ma być 3,8 k zysku to jeżeli ktoś kupi resztę za 1,6 k  po obecnej cenie to ma 2,2 zysku bez niczego ,,,,,,,,,logiczne ???????????  a jeżeli nikt nie chce kupić to dlaczego ?????????/ ja tylko zadaję pytania
  • Re: Co Wy na to ? Autor: ~rychu [83.6.197.*]
    to ile straty dorzucą w IVQ 1 czy 2 baniole???/ Wojtku 11111111111111 poć pare. A miały byc w tamtym roku jakies super infa wg Ciebie rok się skończył i nic.
    Żarty i ironia na bok.

Ja nie wiem czy Prezes z premedytacja podawał te prognozy czy w nie wierzyl.
    Wiem, ze jest na pewno grupa inwestorów, ktora w nie uwierzyła.
    I teraz ma problem.

Jeszcze taka ciekawostka:

Udziały w spółkach zależnych zostały objęte przez inwestorów zewnętrznych. Kapitał zakładowy ORSS został podwyższony o kwotę 301.650 PLN poprzez utworzenie 6.033 udziałów. Kapitał zakładowy HAWE Budownictwo został podwyższony o kwotę 3.020.000 PLN przez utworzenie 3.020 udziałów. Wszystkie udziały ww. spółek zależnych zostały objęte wg wartości nominalnej. W związku z objęciem udziałów przez inwestorów zewnętrznych, po rejestracji przez Sąd zmian wysokości kapitału zakładowego Emitent będzie posiadał 24,9% w kapitale zakładowym i głosach tychże spółek zależnych.

Ciekawe kto wyłożył trzy banki na hawe budownictwo?

http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/ESPI/info/786717,hawe-sa-objecie-udzialow-w-podwyzszonym-kapitale-zakladowym-spolek-zaleznych-od-emitenta--(rb-14-201
  • Re: Co Wy na to ? Autor: ~nano [188.116.35.*]
    W oczekiwaniu na wypociny za IV kwartał jakieś podrygi?
    To nie podrygi pod wypociny , tylko pod NWZA
  • Re: Co Wy na to ? Autor: ~Letonan [62.182.150.*]
    Poza porannymi transakcjami - pozostałe ze staratami ! Brawo !!! - dawać dawać - wymieniać papier na........... gwożdzie do własnej trumny
    Poranne odbicie zdusiły MATOŁY z Nano..........szkoły.
    Ciut z rana dostałem , jak zapowiadałem , a na resztę poczekam i Wojtkowi zaszczekam !
    już dzisiaj zaszczekasz jak raport  po zapowiedzi zarządu zobaczymy
    Wojtek - ty lepiej panuj nad sytuacją , bo tak się podnieciłeś , że zaraz samo ci wytryśnie !
    Pod raport to już chyba była przecena - ja też oddałem , ale gdybyś uważniej czytał , to byś doczytał , że czekam na NWZA
    Właśnie dlatego stawiam na odkupienie Nano......... , a NWZG -już niebawem - zwołano po to , aby zrestrukturyzować firmę
  • Re: Co Wy na to ? Autor: ~kc [178.217.249.*]
    wojtek w letusa , a odrobisz straty , ty mi radziłeś nanotel po 4,20 nie kupiłem ja ci radzę letus po 0,16 też możesz nie kupić , a zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie?
    żebyś się nie zdziwił ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,przecena ,,,,,,,,,,,,,,,poczekamy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ja odkupię po 0,1
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.