to co tak broniłeś jak już nie masz ?/?????????????? ale dobrze że skorzystałeś z dobrej rady ,,,,,,,,,,,,,,,,,czy tylko na moim kompie nie można sprzedać ??????// czy coś się dzieje a komunikatu brak ?
Wojtek - większość sprzedałem , ale ze wzglądu na nieprzemyślane poczynania niektórych akcjonariuszy ( "trudne" towarzystwo ) Myślę , że raport za IV Q nic nie zmieni i już został zdyskontowany jak cały 2015r , natomiast po wymianie korespondencji i rozmowach tel. n/t sytuacji w Nano............., po ostatnio podjętych dzialaniach Zarządu , oraz tempa podejmowanych decyzji widzę , że sprawy zaczynają iść w dobrym kierunku , dlatego wierzę w restrukturyzację i uzdrowienie firmy . Technicznie zaliczone podwojne dno , coraz mniej panikarzy , coraz bliżaj do NWZA , wstępne porozumienia i już podjęte działania Nano .......skłaniają mnie do odkupienia papierow . RÓBTA CO CHCETA - pozdrawiam
No to - tak rzeczowo - rzuć kilka konkretów przemawiających ( na chwilę obecną ) do tak drastycznej przeceny Po takim komunikacie większość spółek idzie ostro w górę ! Myślę , że i tutaj tak będzie , ale .................czekam
jak to po co ? jeżeli ma być 3,8 k zysku to jeżeli ktoś kupi resztę za 1,6 k po obecnej cenie to ma 2,2 zysku bez niczego ,,,,,,,,,logiczne ??????????? a jeżeli nikt nie chce kupić to dlaczego ?????????/ ja tylko zadaję pytania
to ile straty dorzucą w IVQ 1 czy 2 baniole???/ Wojtku 11111111111111 poć pare. A miały byc w tamtym roku jakies super infa wg Ciebie rok się skończył i nic.
Ja nie wiem czy Prezes z premedytacja podawał te prognozy czy w nie wierzyl. Wiem, ze jest na pewno grupa inwestorów, ktora w nie uwierzyła. I teraz ma problem.
Udziały w spółkach zależnych zostały objęte przez inwestorów zewnętrznych. Kapitał zakładowy ORSS został podwyższony o kwotę 301.650 PLN poprzez utworzenie 6.033 udziałów. Kapitał zakładowy HAWE Budownictwo został podwyższony o kwotę 3.020.000 PLN przez utworzenie 3.020 udziałów. Wszystkie udziały ww. spółek zależnych zostały objęte wg wartości nominalnej. W związku z objęciem udziałów przez inwestorów zewnętrznych, po rejestracji przez Sąd zmian wysokości kapitału zakładowego Emitent będzie posiadał 24,9% w kapitale zakładowym i głosach tychże spółek zależnych.
Ciekawe kto wyłożył trzy banki na hawe budownictwo?
Poza porannymi transakcjami - pozostałe ze staratami ! Brawo !!! - dawać dawać - wymieniać papier na........... gwożdzie do własnej trumny Poranne odbicie zdusiły MATOŁY z Nano..........szkoły. Ciut z rana dostałem , jak zapowiadałem , a na resztę poczekam i Wojtkowi zaszczekam !
Wojtek - ty lepiej panuj nad sytuacją , bo tak się podnieciłeś , że zaraz samo ci wytryśnie ! Pod raport to już chyba była przecena - ja też oddałem , ale gdybyś uważniej czytał , to byś doczytał , że czekam na NWZA Właśnie dlatego stawiam na odkupienie Nano......... , a NWZG -już niebawem - zwołano po to , aby zrestrukturyzować firmę
wojtek w letusa , a odrobisz straty , ty mi radziłeś nanotel po 4,20 nie kupiłem ja ci radzę letus po 0,16 też możesz nie kupić , a zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie?