• A ja Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    bardziej wzrost wartości kursu wiązałbym z sytuacja p. Szymusia ....... a trochę ma tej bibuły
  • Re: A ja Autor: ~WatchDog [89.67.64.*]
    No jemu to to najbardziej zależy na jak najwyższym poziomie kursu:)
    Dlatego nie należy się dziwić jak w niedługim czasie zobaczymy kurs powyżej 1pln
  • Re: A ja Autor: ~xyz [94.254.132.*]
    Nie wiecie o czymś o czym stara gwardia z Aedesu pamięta, co jest raczej pozytywne, ale przeczy waszej obecnej teorii...
    Dnia 2016-01-27 o godz. 10:23 ~xyz napisał(a):
    > Nie wiecie o czymś o czym stara gwardia z Aedesu pamięta, co jest raczej pozytywne, ale przeczy waszej obecnej teorii...

Twoja wypowiedź brzmi trochę w stylu:
    ,,gdyby kózka nie skakała to by ślimak pokaz rogi,,

• Re: A ja Autor: ~xyz [94.254.132.*]
    czyli nie wiecie, nie to nie, szukaj w Internecie jako zainteresowany od dwóch tygodni, w twoim przypadku zapewne rezultat ostudzi zapał, ale dla osób jak Znany chcących trochę dłużej pozostać sprawa na +
    Dnia 2016-01-27 o godz. 10:42 ~xyz napisał(a):
    > czyli nie wiecie, nie to nie, szukaj w Internecie jako zainteresowany od dwóch tygodni, w twoim przypadku zapewne rezultat ostudzi zapał, ale dla osób jak Znany chcących trochę dłużej pozostać sprawa na +

Acha,
    Dobranoc...:)
  • Re: A ja Autor: ~xyz [94.254.133.*]
    twój złośliwy ton jest nie na miejscu, szczególnie, że jestem spółce jak najbardziej życzliwy...
    To nie wysilaj się na enigmatyczne posty bo wychodzi na to jakbyś był naćpany:)

w każdym bądź razie o rozwiązaniu sprawy w stylu "Pump&Dump" możesz zapomnieć, a jak żeś niedawno przyznał to jest chyba główny powód dlaczego tu się znalazłeś
    No wybacz, żebym wylewał powody dla których jestem obecny na jakimkolwiek forum:)
    A to ,że enigmatycznie chcesz przypomnieć o długach spółki świadczy o tym ,że mam rację.
    Będzie zjazd i znowu up.
    jakich długach? Po prostu ta wasza teoria o wyprzedaży Pawła Szymusia jest niemożliwa
    :)
    Na dziś to już koniec wzrostów ale najważniejsze ,żeby nikt nie realizował zysków.
  • Re: A ja Autor: ~cegiełka [213.25.149.*]
    nie mów hop :)
    Zawsze się znajdzie ktoś kto nie wytrzymuje ciśnienia.
[x]
AEDES 25,00% 0,10 2017-10-12 15:00:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.