• Ogromna przecena akcji Autor: ~Adrian987 [83.20.255.*]
    Ma ktos pomysł co sie dzieje w spolce ? Dalej trzymacie akcyjki :D ? Ja osobiscie trzymam, po tej cenie nie oddam.... tym bardziej,ze nic nie wiadomo..... Ja moglbym podjechac i zobaczyc co sie dzieje w zakladzie w Toruniu (mam do niego z 15 km)... ale
    1.Nie wiem gdzie on jest :D (pewnie bede szukal z godzine)
    2.Za duzo to i tak nie da.... nawet gdy nic sie nie bedzie dzialo... odda ktos z was akcje w okolicach 1,50 ?
    Ja ciagle sie zastanawiam czy sobie nie usrednic.... tylko w tej spolce ostatnio dzieja sie dziwne rzeczy....
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~a1 [83.27.79.*]
    A menda sypacz wali 138 z ukrytego nadal
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~olka [77.45.45.*]
    Też mam akcje i czekam aż pojawią się jakieś informacje co dalej. Większość spółek które się starały o przesunięcie terminu realizacji projektów z PARP dostały pozytywne odpowiedzi i aneksowania umów. Przykład biomed, baltic a tutaj nic i zero reakcji z zarządu.Zakład w Toruniu mieści się po toruńskiej Elanie. Szkoda, że przez przespanie przez zarząd rozruchu zakładów i braku finansowania poprzez generowanie przychodów przy okazji odetną sobie możliwość startowania w koleinych konkursach na innowacyjność, gdzie mieliby szansę na realizację następnych zakładów.
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~Ezuś [89.71.19.*]
    Masakra z kursem jakaś...:(
    a dzisiaj wcale tak czerwono nie jest na giełdzie zeby mowic ze to Chiny, rankingi itp itd
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~Adrian987 [83.20.255.*]
    No jakies cuda sie tu dzieja.... moze powinnismy zlozyc wspolne zawiadomienie do knf.... sam juz nie wiem.....
    Ciekawi mnie dlaczego jada z kursem tak ostro w dol... chca zrobic upadlosc czy co....?
    W tej spolce wszystko podejrzanie dlugo trwa.....
    My jedynie mozemy sobie obmyslac co sie zdarzy...
    W takim tempie to zaraz na groszowkach bedziemy:D

• Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~Kolus68 [217.172.255.*]
    Ja cierpliwie czekam, chociaż mam potężną wtopę.
    Na mój gust zabrakło finansowania na ostatniej prostej.
    Parp nie płaci, więc nie kończą, nie skończone więc parp nie płaci.
    Chyba źródełka wyschły a reputacja na rynku słabiutka.
    Ile to już przesunięć ze startem????
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~Ezuś [89.71.19.*]
    w pół roku kurs spadł z 8 zł do 1,6 zł
    chyba nie ma osoby bez wtopy tutaj
    a odbicia naprawdę nie widać
    hrrr....

Niby tak..., ale dlaczeko jest AZ TAK NISKO ?
    Kapitalizacja (ze strony bankiera) 10 139 754,28 zł ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    Jest cos co tlumaczy tak niski kurs ????
    A ta sytuacja z PARP to juz wgle jest jakis kosmos......
    Smiem podejrzewac, ze pan Edek, ktory pije winko pod sklepem by nie doprowadzil do takiej sytuacji jak jest obecnie,,,,,
    Ale osobiscie nie widze dla siebie innego wyjscia niz czekac... po tej cenie i tak nie sprzedam, wiec czy to bedzie 30 groszy czy 1,60 dla mnie roznicy nie ma......
    Na moje mamy tu ewidentnie jakiegos sternika...., ktory kieruje kursem jak mu sie podoba.....
    Tylko nie wiem jaki jest jego cel.....

"""Na mój gust zabrakło finansowania na ostatniej prostej.
    Parp nie płaci, więc nie kończą, nie skończone więc parp nie płaci.
    Chyba źródełka wyschły a reputacja na rynku słabiutka""""
    To tez do mnie nie przemawia... na pokladzie mamy BARDZO majetnych udzialowcow.... dla nich wydac na obligacje kilka mln to raczej nie problem....
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~krzych [83.238.154.*]
    No przy takiej cenie papier to dziw bierze ze ktoś nie łyknie wszystkiego z rynku mam na myśli kogoś z 7 dużych akcjonariuszy
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~bre [93.174.31.*]
    widać będzie taniej....
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~marek [188.29.75.*]
    Szykuje się dodruk i tyle w temacie .
    No dzis mi wyglada na dalszy zjazd.....
    Chyba lecimy w okolice 1,3....?
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~Koluś68 [217.172.255.*]
    Chyba masz rację.
    Ktoś zadowala się ceną 1.65 ale upycha z ukrycia po 338szt.
    Ciekawe ile tego ma??
    Tak, ale mi wyglada na to, ze on w wiekszosci handluje sam ze soba....
    A ile tego ma.... ? Ja bym zgadywal, ze 150 - 350 kilo na tych kontach z ktorych handluje....
    Ale to sa tylko moje podejrzenia...
    No niestety jestesmy w kiepskiej sytuacji :D Strata spora, ale po tej cenie ja nie oddam chociaz podejrzewam , ze bedzie spadac....
    Zgaduje, ze ty tez nie oddasz...., a co do ilosci papiera... mam zblizona do ciebie :D
    Bym okreslil nasza sytuacje jako .................. i kamieni kupa :D
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~wikariuszJan [46.113.158.*]
    A Prezes siedzi cicho, zero komunikatów z 8/9zł na 1,50 i cisza. Żadnego, najmniejszego komunikatu w tej sprawie. Pewnie sam Prezes (prezesi bo to rodzinkowe dzieło_ stoi za tymi manipulacjami kursem, obniżaniem itd.

Idziemy do KNF, społem! To jest jedyna szansa.

Jak sprawę nagłośni kilkanaście osób to się tym zajmą i Prezes będzie musiał się zacząć tłumaczyć.
    Jeśli nic nie dzieje się złego to wtedy kurs poszybuje po komunikacie, że wszystko ok. Jeśli dzieje się coś złego, a Prezes to ukrywał przez te miesiące żeby ktoś mógł upłynniać akcje to za zatajanie pójdzie siedzieć.
    Czy mozemy wziac udzial np w przetargacch :?
    http://www.przetargi.egospodarka.pl/17996_Odbior-i-zagospodarowanie-odpadow-o-kodzie-19-12-12_2016_2.html
    http://www.przetargi.egospodarka.pl/13142_Odbior-transport-i-zagospodarowanie-odpadow-powstalych-w-wyniku-mechanicznej-segregacji-o-kodzie-19-12-12_2016_2.html
  • Re: Ogromna przecena akcji Autor: ~A1 [83.29.239.*]
    Cofnijcie zlecenia niżej , to baran nie będzie miał komu opychać akcji. Ma po złotówce akcję , także sypie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.212.165.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Ezuś [89.71.19.*]
    Czyżby podbitka pod kolejny raport typu kopiuj wklej?
[x]
EZO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.