mnie to trzy grube zera znikneły ostro pojechali wcześniej miałem tu całe auto a teraz to moge jedynie zatankować bak do pełna za to co zostało. mam nadzieje że reszta zleceń na s szybko zniknie i wrócimy do realnych poziomów bo po tej cenie można kupić całą spółke za273tys ale jaja
widzieć dzisiaj mine tego kto mial wystawione 8000szt pkc bezcenne-on już zrealizowal strate teraz kolej na nastepnych spiących ciekawe czy na drugim fixie zbiorą reszte taniego papiera
Zasadnicze Pytanie jest czy można z niesprzedanych papierów (i faktycznej straty) zbilansować zysk na picie? Jeśli wywalą to z GPW to nie wliczysz straty do zeznania i jesteś mocniej w plecy. Moze ktoś zorientowany sie wypowie jak to jest. Może sie okazać , że ci co wywyalają wcale nie robią tego nieświadomie. Choć z drugiej strony za te pieniądze kupić S.A. która jest na GPW. Sam nie wiem co o tym myśleć. Utopiłem tu trochę, jak wiele osób niestety. Nauczka jest, ale b.kosztowna. Ale może ruszą z tematem i odzyskamy włożone pieniądze . Nie takie rzeczy GPW widziała. Obligacje ,pożyczki, wykupy, warranty etc. co z tym? Przecież według papierów ta spółka obecnie powinna kosztować min. 10 zł. Jeśli nie to znaczy , że zachodzi podejrzenie działania zorganizowanej grupy, wiadomo jakiej.
Czy możesz podać jakis link do przepisu mówiącego o tym, bo spotkałem się z różnymi głosami? Jeśli tak jest faktycznie to obecnie nie ma sensu sprzedawać nawet 1 akcji.