• Lawina toczy się od 60 groszy Autor: ~analityk [82.177.95.*]
    Lawina z mniejszymi, lub większymi przerwami, toczy się cały czas. Kurs porusza sie w kanale spadkowym bardzo konsekwentnie. Proces biotonizacji zaczął sie przy 15 groszach. Dochodzą do tego co najmniej słabe działania zarzadu i proszę. 6 groszy. 1 gorsz i betonowanie arkusza to kwestia kilku miesięcy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.227.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Lawina toczy się od 60 groszy Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    kolega krótko i mądrze ci wyjaśnił. Sam bym tego lepiej nie ujął, a że nie kumasz to nie nasz problem
  • Re: Lawina toczy się od 60 groszy Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Jeszcze kilka dni na negocjacje, po czym rynna i wodospad. Zależy komu szybciej nerwy puszczą.
  • Re: Lawina toczy się od 60 groszy Autor: ~JeRo131 [213.227.99.*]
    ~12345 rozumiem, że tak jak miało być tu buhaha:

cyt. To do zobaczenia na 12 grolach po wynikach za ostatni kwartał

bua ha ha ha !!!! https://www.bankier.pl/forum/temat_re-hurtimex-artykul-w-parkiecie-czytac,10754423.html

dalej słuchajcie takich pseudo inwestorów ;))
    Powtarzam ci : każdy twój wpis i próba riposty to twoja coraz głębsza kompromitacja. Istniejesz tylko dzięki darmowym wpisom.
    Poświęć lepiej chwilę i pomyśl o tym co podajesz, zapewniam cię, to nie będzie bolało.
    Znasz odrobinę historię Hurtimexa? Znasz opinie ludzi z forum, znasz cenę akcji i położenie spółki? Otwórz wykres i popatrz.
    No cóż błazen to błazen.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.227.99.*]
  • Re: Lawina toczy się od 60 groszy Autor: ~erty [82.177.95.*]
    JeRo131 dlaczego zaklinasz rzeczywistość? Straciłes tu kasę na własne życzenie. Nikt nie kazał ci tego gniota kupować, sam stałes sie dawca kapitału, więc płacz w zaciszu pustego konta, bo szans na to, ze odzyskasz pieniedze - nie ma!
    Ja jeszcze nic nie straciłem. Niektórzy, myślą, że coś wiedzą. Sami wolontariusze bez akcji, biadolą dla biadolenia buhaha. Inwestor chwali spółkę, którą posiada. Wy jesteście planktonem... naiwnie wierzącym, że wasze straszenie coś tutaj da. Mylicie się, powiadam Wam :))
    Co za typ...
    Straszenie napisał. Jakie straszenie imbecylu?
    Rynek obwalił Ci kurs razem z Kronosem, który podzielił was szmelcem w liczbie 3 mln.
    Obeszło się bez straszenia. Tak działa prawo rynku.
    A to, że masz stratę jest bardziej niż pewne.
    Co za typ buhaha. Leszczyku co Ty tutaj jeszcze robisz. Bezinteresownie to sobie możesz usiąść z gazetą na toalecie a nie tutaj się wyżalać. Próbuj redo dalej, próbuj i zmieniaj te nicki dalej :))
    W KTÓRYM ZDANI SIĘ WYŻALIŁEM?
    Pisz, pisz, zatwardzenia dostaniesz ;)), z drugiej strony jak się nie ma akcji to co biednemu pozostaje...
    W którym zdaniu się wyżaliłem?

czekam na wpis :)

Ps. Sprawdziłeś historię i cenę na Hurtimexie

cyt. To do zobaczenia na 12 grolach po wynikach za ostatni kwartał

bua ha ha ha !!!! mówi samo przez się ;))
    polemika z Tobą, to tak jakby rozmawiać z 6cio latkiem. Nie obrażając 6cio latka ;)) Pokaż mi to, pokaż mi tamto, wytłumacz mi to, odpowiedz mi na to.... Żenada !!!! Kolejny nieudacznik, któremu pozostało wypisywanie na darmowych forach wyssanych z palca farmazonów ;))
    W którym zdaniu się wyżaliłem ?

polemika z Tobą, to tak jakby rozmawiać z 6cio latkiem. Nie obrażając 6cio latka ;)) Pokaż mi to, pokaż mi tamto, wytłumacz mi to, odpowiedz mi na to.... Żenada !!!! Kolejny nieudacznik, któremu pozostało wypisywanie na darmowych forach wyssanych z palca farmazonów ;))

redo, w którym momencie zmienisz kolejny raz swój nick ??? ;))
    Nadal pudło.
    To, że nie odpowiesz na ekonomiczne pytanie kowala2200 lub innych osób już jest wiadome. Po prostu zwykły cienias jesteś.
    To może coś typowego w nawiązaniu do tego co napisałeś:
    Powtarzam i czekam na odpowiedź:

redo, w którym momencie zmienisz kolejny raz swój nick ??? ;)) ... bo Ci żyłka pęknie ;))
    Pewne jest to, że takim jak Ty pozostaje tylko pisanie. Ja mam polewkę :))
    Nadal pudło. Nie wstyd ci?
    W roku 2012 na Hurtimexie był nick redo. Boli?
    Teraz na Biomaxie jest nick jaki jest. Nie ma znaczenia kiedy zmienię.

to wrócmy do sprawy masz szansę poprawić wizerunek i wykazać, że nie robisz ze swojej gęby szmaty:

odpisał Ci już KNF?? redo :)), takiś był butny..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [82.139.164.*]
    to wróćmy do sprawy masz szansę poprawić wizerunek i wykazać, że nie robisz ze swojej gęby szmaty:

redo nie ma przerwy, kurs jak widzisz spada. Masz pożywkę... przeklej nam jakiś kolejny link z fatalnymi informacjami. Daj tą odpowiedź z KNF, wklej odpowiedź od Prezesa. Prosimy ;))!!!
    Pudło. Nie wstyd ci?
    Czyli szmata w gębie.

ba ha ha !!
    redo nie ma przerwy, kurs jak widzisz spada. Masz pożywkę... przeklej nam jakiś kolejny link z fatalnymi informacjami. Daj tą odpowiedź z KNF, wklej odpowiedź od Prezesa. Prosimy ;))!!!
  • Re: Lawina toczy się od 60 groszy Autor: alidrisi2 [83.22.194.*]
    12345 i kowalu nie zamiast łapać za słówka JeRo nie lepiej się od niego uczyć?
    W końcu chłopak bezbłędnie przewiduje co tydzień, że upadłości jutro nie będzie i upadłości nie ma. 
    Wy ciągle piszecie, że będzie 0.05 a nie ma bo jest 0,07 więc ciągle się mylicie.
    JeRo natomiast zawsze ma rację jak pisze, że będzie ok bo przecież nie udowodnicie, że nie będzie prawda?
    To ze trochę się rozminął z kursem o kilkadziesiąt groszy w niczym nie umniejsza jego umiejętności po o tyle to się każdy może pomylić.
    Wasze wypowiedzi o wynikach finansowych to zwykłe wróżby, przecież wiadomo, żeby zbliżyć cenę emisyjną do nominalnej to można sobie do raportów wpisać co się chce a wy się ciągle dajecie nabierać zamiast słuchać jego analiz lotu stada kruków i wnętrzności owcy, które wyraźnie pokazują, że spółka ma się świetnie.
    Chętni na akcje czekają w kolejce a kurs nie rośnie tylko z braku podaży która nieustająco słabnie ale jak się uda dodrukować kilkadziesiąt milionów akcji to natychmiast kurs pójdzie w górę i wtedy on i jego pociotki wywalą swoje miliony co oczywiście zaowocuje dalszym wzrostem kursu. Tak po prostu być musi ja i JeRo w to wierzymy i to powinno wystarczyć za całą rekomendację a wy się nie znacie!
    Nie piszcie proszę, że od Bóg wie jakiego czasu trafnie przewidujecie zachowania kursu. To zwykły fart, my mamy kilkanaście lat doświadczenia więc wiemy lepiej nawet jeśli od pół roku się nie udaje.
  • Re: Lawina toczy się od 60 groszy Autor: ~JeRo131 [89.76.48.*]
    alidrisi2 uściślenia jestem z Wami od połowy listopada, więc z tym pół roku i kilkudziesięcioma groszami przesadziłeś ale z resztą...hm.. a i aby były te miliony to muszą być obroty i wywalanie na potęgę tutaj niestety żal. Można tylko się domyślać, że połowa z tego marnego obrotu przewala się z rachunku na rachunek. Więc jeśli już mowa o milionach to być może jak spadnie niżej ;)) pomyślimy. Ale ładny post, ładny ;)) Pozdrawiam
    alidrisi2,
    masz zupełną rację. O tym, że JeRo to całkowite bezintelekcie, przekonać się można na podstawie tylko 2-3 jego kolejnych wpisów. Gdyby i to było mało, wystarczy postawic jemu jakieś pytanie lub nawiązać do wypisanej przez owego JeRo jego własnej myśli i od razu leży chłopina jak zrzucone w oborze gumowce :) Na tej podstawie nie należało toczyć tu z takim jakiejkolwiek polemiki.

Ale wiesz i głupiec gdy milczy może uchodzić za mędrca, dlatego niech pisze, niech odpisuje, a będzie obnażał swoją głupotę do bólu ku naszej uciesze. W końcu i na Twój powyższy wpis, który rozweselił mnie maksymalnie, dał pożywkę nasz wybitny JeRo, nieprawdaż? I o to chodzi :)))
    ponumerowany do pięciu, czy redo jak Ci tam ;)... przeklej nam jakiś kolejny link z fatalnymi informacjami. Daj tą odpowiedź z KNF, wklej odpowiedź od Prezesa. Prosimy ;))!!!
    Fatalne informacje :)
    A są takie dla "was"?

To ilu "was" jest?

będę Ci to przeklejał do skutku ponumerowany, bo chyba nie dociera do kapuścianego łba :)
    ponumerowany do pięciu, czy redo jak Ci tam ;)... przeklej nam jakiś kolejny link z fatalnymi informacjami. Daj tą odpowiedź z KNF, wklej odpowiedź od Prezesa. Prosimy ;))!!!
  • Re: Lawina toczy się od 60 groszy Autor: ~lilka [5.172.235.*]
    JeRo131 robisz się żałosny. Z niesmakiem czytam twoje biadolenie, miast przyznać się do życiowej porażki, jaką było kupno akcji tego gniota, z którego łachy drą nawet początkujący dawcy, ty z uporem maniaka bronisz tego truchła. Założę się nawet, że uśredniasz w dół, pogłębiając straty. Typowy dawca, wstydź się!
    kolejny z rozdwojeniem jaźni ;))...zebrało się tutaj tego planktonu. Jakiś wykwit :))
    ~lilka [5.172.235.*]
    ~5gr [5.172.233.*]

• Re: Lawina toczy się od 60 groszy Autor: ~12345 [89.229.176.*]
    Typowy dawca, to dobry nick pasuje jak ulał do niego. Może też być leżący gumowiec w oborze :))) :))) :)))
    zapisz to w swoim różowym notesiku i weź tabletki ;)) na uspokojenie
  • Re: Lawina toczy się od 60 groszy Autor: ~12345 [89.229.176.*]
    Pisz częściej, będzie nowy materiał na zabawny wpis alidrisia2
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.