• KOMUNIKAT Autor: ~LETONAN [62.182.150.*]
    Z informacji tel. jakie uzyskałem od kancelarii prawnej obsługującej Nanotel ( tel. 12 4217376 - p.Stępień ) zostałem zapewniony , iż cały czas toczą się rozmowy z inwestorami , oraz wierzycielami , a w najbliższym czasie (pon-wtorek) powinien pojawić się komunikat wyjaśniający aktualną sytuację w spółce - czekamy - oby powiało optymizmem !
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~mariola [5.60.142.*]
    czego oczekujesz że wejdzie inwestor ????????????musiałby obligacje spłacić a komu zależy na tym żeby wejść do spółki na biegu wydając 15 baniek i nie widać perspektyw ,,,,,,,,,,,,,,,,a jak dostana jakis kontrakt to ile trzeba zarobic żeby obligi spłacić ,,,,,kontrakt by musiał być na 200 baniek to może wtyedy powiało by optymizmem

• Re: KOMUNIKAT Autor: ~Marek [93.159.159.*]
    Rozwiazań jest kilka:

- postepowanie układowe w przypadku kiedy społka rokuje mozliwość spłaty długu - nie wiemy jaki jest stopien realizacji kontraktów, ile nanotel ma zapłacone i jaka poniosl strate na tych kontraktach

- emisja akcji ale w gre wchodzi chyba tylko emisja prywatna kierowana do wybranych osob. Tylko ile musieliby sprzedac akcji i po ile zeby splacić

- sprzedaz majatku - nie wiem jaka wartosc maja te maszyny i ile ich maja dokładnie ale pewnie zaspokoiloby to tylko niewielka czesc długu.

Wydaje sie, że najsensowniejsze rozwiazanie to układ i restrukturyzacja.
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~blackboo [81.219.38.*]
    Przecież mieli się odkuć na projekcie dla podkarpacia a tu popłynęli, współczuję wam

Dnia 2016-01-22 o godz. 12:10 ~Marek napisał(a):
    > Rozwiazań jest kilka:
    >
    > - postepowanie układowe w przypadku kiedy społka rokuje mozliwość spłaty długu - nie wiemy jaki jest stopien realizacji kontraktów, ile nanotel ma zapłacone i jaka poniosl strate na tych kontraktach
    >
    > - emisja akcji ale w gre wchodzi chyba tylko emisja prywatna kierowana do wybranych osob. Tylko ile musieliby sprzedac akcji i po ile zeby splacić
    >
    > - sprzedaz majatku - nie wiem jaka wartosc maja te maszyny i ile ich maja dokładnie ale pewnie zaspokoiloby to tylko niewielka czesc długu.
    >
    > Wydaje sie, że najsensowniejsze rozwiazanie to układ i restrukturyzacja.

• Re: KOMUNIKAT Autor: ~rychu [83.28.141.*]
    a to nie jest nr tel. jakiegos developera:):):)?
    a co na to 111111111111111 jest jeszcze w Polsce???
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~Blackbo [93.105.177.*]
    Dnia 2016-01-22 o godz. 17:01 ~rychu napisał(a):
    > a to nie jest nr tel. jakiegos developera:):):)?
    > a co na to 111111111111111 jest jeszcze w Polsce???
    tu się szykuje afera na miarę AMBERGOLD
    HAWE namieszało

• Re: KOMUNIKAT Autor: ~LETONAN [62.182.150.*]
    Coś się szykuje ? Skoro to bankrut , to kto tyle nazbieral i po co ? Coś juz wiadomo ?
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    niech zbiera ciekawe jak później to sprzeda przy takiej płynności
    Co uciekło ci 1111111111111111 - wojtek ?
    Wcześniej nakręcałeś , żeby się pozbyć , teraz szczujesz , aby jak najniżej odebrać - jakoś poradzą z tą płynnością , a ty dalej czekaj na 0,11111111 , tylko przestań pozostałym pluć do talerza jak już się wypstrykałeś !!!
    głupiśssss
    Ale jaki szęśliwy !
    myśl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~nano [188.116.35.*]
    Kiedy firma cos beknie o tych obligacjach?
    jak się akcji nachapią  , żeby mieli z czym zostać

11111111111111 - skoro ludzi omotałeś , a potem się wypstrykałeś to teraz daruj sobie te pierdoły
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~Marek [93.159.159.*]
    To sie wyjaśniło. Chyba jedyne rozwiazanie.
    spokojnie bez euforii
    Eufori nie ma ale lekki optymizm jest. Jeżeli takie są uchwały to Wojnarowicz musi byc wstępnie dogadany z potencjalnymi nabywacami czy tymi co chca zrolowac dług.
    Wcześniej też dowiemy się w przybliżeniu jakie wyniki osiagneli w 2015 roku i ile kasy dostali (wyniki za IV kwartał)

Dzisiaj kurs powinien rosnąć bo w końcu wygląda na to, że spółka nie upadnie.
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~NanoW [123.231.124.*]
    Wygląda, że się dogadali. Bankructwa nie będzie, więc wycena na poziomie 1,50 zł to okazja. Warunki dla obligatoriuszy - 0,7 x średnia cena za 3M to też moim zdaniem uczciwe podejście. Czuję mocne wzrosty
    zobaczysz jak poczujesz upadek
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~NanoW [123.231.124.*]
    Sprawa jest jasna. Obligatoriusze dogadali się ze spółką i dali jej czas na wyjście na prostą.
    Twoje czarnowidztwo nic tu nie zmienia.
    Co za natręt !!! 111111111111111 - czyli wojtek - skoro juz nie masz papierow , a spółkę widzisz w samych czarnych barwach , to co ty tu jeszcze robisz ??? Jaki masz interes , aby dalej szczuć ??? Jak miałeś papiery to inaczej śpiewałeś .
    Skoro w/g ciebie jest tak żle , to kto cały czas kupuje i po co ? Zgrzytasz siekaczami , bo po 0,111111111 nie dostałeś ???
    dostan e po 0,1 jeszcze mi pogratulujesz
    No to sz.....czekaj dalej - już gratuluję ...............cierpliwości
    jestem cierpliwy ,,,,,,,,,,,,,,,,poczekam ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,odszczekasz
    Widocznie masz małego masz małego "wojtusia" i tu wylewasz żale 1111111111111111
    pożyjemy zobaczymy

• Re: KOMUNIKAT Autor: ~Adi1 [31.174.108.*]
    Kupuje spekuła tak jak na innych potencjalnych bankrutach które bardzo dużo spadły np Aedas
    jakby spekuła kupowała o obroty by były inne ,,,,,,,,,,,,,,,,,kupują ci co uważają że dużo spadło i czas na odbicie ,,,kupują z nadzieją  bo nie zakładją że może jeszcze spaść ,,,,,,,,,,,,,ja odkupię spekulacyjnie po 10 groszy ta jak zapowiedziałem ,,,,,,,,,,,jak się pomylę to po 20 groszy
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~aaa [5.172.247.*]
    źle się zabawiają kursem
    Myślę , że to tylko szybka korekta - w końcu licząc od dołka to w górę 80% sic ! i to w 4dni ! Ważne też , że colowe uwalenie w wczorajszej dogrywce nic nie dało ! Przybywają zlecenia po promocję , ale chętnych do oddania brak - chyba wraca wiara w papier - oby !

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.175.118.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    napisałem że LETONAN  będzie musiał uczyc się szczekać żeby odszczekać to co mówił to mi dziady wykasowali
    napisałem że LETONAN  będzie musiał uczyc się szczekać żeby odszczekać to co mówił to mi dziady wykasowali

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.182.150.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.182.150.*]
    raport za 5 dni co obstawiasz ????????/
    Raportu nikt nie musi obstawiać - wiadomo , jaki będzie - już dawno został zawarty w wycenie , więc tu nie będzie zaskoczenia.
    Ważniejsze jest to , czy poradzą sobie z restrukturyzacją , czy znajdą chętnych na nowe obligacje,czy po bolesnej nauczce wrócą na
    ścieżkę dotychczasowej , ale zdrowo skalkulowanej dzialalności .
    jak może być w cenie jak nikt nie wie jaki będzie wynik
    Czy to ważne czy bedzie  milion straty czy dwa? Spólka musi pozyskać finansowanie zewnetrzne i jezeli uda jej sie to i jeszcze zaminic czesc na akcje to przeżyje.
    WOJTEK-myśę , że Nano Ci to wytlumaczył .O stratach sami przyznali w komunikacie i wszyscy o tym wiedzą , więc nie podkręcaj tematu słabymi wynikami. Teraz ważniejsze jest to , aby udała się restrukturyzacja i pozykali finansowanie .Mają jeszcze trochę grosza u dłużników , swoje maszyny , a poza tym cały czas prowadza prace , więc poczekajmy na efekty NWZA
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~wotek [93.175.118.*]
    ja nic o wynikach nie wiem więc nie mówię ,,,,,,,,,,chcę tylko odkupić po 0,1
    To zaparz sobie melisy i grzecznie czekaj na 0,1 Do tego czasu wstrzymaj się z nagonką - czółko !
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~kc [178.217.249.*]
    ja dam 0,05 i pozdrawiam Wojtka ,nie kupiłem po 4,20 , a ty ile miałeś w tej cenie ?
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~Sasa [31.61.141.*]
    Kiedy te 5 zł bo muszę oddać z 10k strasznie się ktoś napala na te 1,30 ja po 2,5 mogę oddać. Kiedy te komunikaty prezes? ! Śledzik lubi pływać w nanotel u czy juz nie starcza?
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~aaa [5.172.247.*]
    robią z tej spółki ostatnie ścier...
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~letonan [62.182.150.*]
    Robią , robią - i to nie tylko zarząd , ale też w dużej mierze głupota niektórych akcjonariuszy ! Wystawiają durne zlecenia na wyścigi, a widząc brak zainteresowania kupnem szczególnie w końcówce sesji i tak uparcie blokują do samego końca - zamiast wycofać podstawiaja następne ! - sami nie broniąc wartości własnych akcji (chociażby fikcyjnymi podbitkami ) - dobijają samych siebie i tak od dłuższego czasu.
    I choć dalej wierzę w restrukturyzację i postawienie firmy na nogi to nie z takim akcjonariatem .
    Ps.
    Część oddałem , resztę zakopałem , a przestrogi Wojtka zapamietałem !
    Powodzenia !
  • Re: KOMUNIKAT Autor: ~kok [83.30.255.*]
    no i powiałoooooooooooo........
    i to nie głupota akcjonariuszy tylko każdy chce odzyskać cokolwiek kasy ,,,,,,,,,,,przecież widać że za chwilę można stracić wszystko dlatego jak pisałem że odkupie po 10 gr ,,,,,,,to coś w tym jest  ,,,,,chociaż zastanawiam się czy jeszcze taniej nie kupię i wtedy można czekac 2 lata na restrukturyzacje bo wcześniej nic się nie poprawi przy takiej stracie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.140.*]
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.