Dnia 2016-01-22 o godz. 08:48 ~JeRo131 napisał(a): > burki odwaliły robotę i siedzą teraz cicho ;)) Gratuluję tym wszystkim co w panice oddawali na dołku.
"w panice"? W panice do dopiero ty wystawisz na sprzedaż po kolejnym raporcie. "ci wszyscy" rozsądnie ucięli straty - zdrowy ruch. Wiele jeszcze się musisz uczyć.
cięli straty, buhaha... tym swoim milionkiem, to możecie przerzucać z wora do wora. Kronos i Max obecnie trzymają. Kogo chcecie tym marnym obrotem nabrać, chyba tylko leszczynę.
Głupiś aż cię szkoda, ale cóż i tacy jakoś żyją. Powtarzam: W panice wystawisz na sprzeda kwity, gdy ci biomax zafunduje "wyniczki" za IVQ, a podpieranie się Kronosem czy innym parawanem spółki, jest dobre naiwnego. Pisałeś, że miało ci tu rosnąć od 20 groszy bodajże, a już walicie w 5 groli bua ha ha ha. Czaruj się dalej
buhaha wiesz ja sobie zbieram akcyjki na ścianę, jak w temacie. Fajnie będą się komponowały. Więc jak dla mnie cena 0,01gr jest ok. Jestem takim kolekcjonerem wiesz ;)), tylko coś słabo oddajecie. Naganiaj ponumerowany naganiaj, tylko nie strasz bo przypadkiem się ze...rasz ;))
Aaa jak tak, to spoko. Dzięki za szczerość w końcu. Tylko po co przez giełdę? Wypłać z rachunku gotówkę (o ile jeszcze coś tam masz) i oklej ścianę banknotami. Szybciej będziesz swój efekt podziwiał. Ale skoro wolisz gdyńskim szmelcem bez wartości, to poczekaj do "wyniczków" za IV Q.
ja nie dostrzegam problemu jak i nie widzę odpowiedzi na Twoje rzekome zgłoszenie Spółki do Komisji Nadzoru. Wszyscy tutaj czekamy z niecierpliwością ;))