Dnia 2016-01-20 o godz. 18:26 ~don_recykler napisał(a): > ciekawe, gdzie panika znajdzie swoje dno?.. > > obecne ceny rewelacja, widać część inwestorów popuszcza w majty, tak więc nie wiadomo, czy już kupować, czy jeszcze trochę odczekać?.. > > ten cały światek finansowy ma odruchy stadne, dziś sprzedają, jutro będą na potęgę kupować, a my na tych lamusach zarabiajmy, hehehehehei i dobrze że sprzedają , dzieki temu grubo zarobimy, a sraczka wkrótce minie, gorzej bo taniej się nie odkupi, tym bardziej Elemental.
3.32 to minimum z ostatnich 2 lat. Nie sądzę, żeby spadło niżej. nie sądzę, żeby trwale spadło poniżej 3.40. Chyba należy zacząć korzystać z sytuacji. CZ-15. CWK-2
Wskaźniki zrobiły się równie rewelacyjne, jak perspektywa biznesowa firmy.
Od tygodnia czekam by wejść, ale może jeszcze się trochę obsunie. W każdym razie jak ruszy w górę z obecnych poziomów to ciężko będzie zahamować... Trzeba być czujnym. Wybicie w górę o 10 gr jest dla mnie sygnałem do kupna.
Dnia 2016-01-21 o godz. 01:47 ~enter napisał(a): > Od tygodnia czekam by wejść, ale może jeszcze się trochę obsunie. W każdym razie jak ruszy w górę z obecnych poziomów to ciężko będzie zahamować... Trzeba być czujnym. Wybicie w górę o 10 gr jest dla mnie sygnałem do kupna.