• fajne ceny Autor: ~don_recykler [83.14.101.*]
    ciekawe, gdzie panika znajdzie swoje dno?..

obecne ceny rewelacja, widać część inwestorów popuszcza w majty, tak więc nie wiadomo, czy już kupować, czy jeszcze trochę odczekać?..

ten cały światek finansowy ma odruchy stadne, dziś sprzedają, jutro będą na potęgę kupować, a my na tych lamusach zarabiajmy, heheheheheheh
  • Re: fajne ceny Autor: ~kofi [89.231.138.*]
    Dnia 2016-01-20 o godz. 18:26 ~don_recykler napisał(a):
    > ciekawe, gdzie panika znajdzie swoje dno?..
    >
    > obecne ceny rewelacja, widać część inwestorów popuszcza w majty, tak więc nie wiadomo, czy już kupować, czy jeszcze trochę odczekać?..
    >
    > ten cały światek finansowy ma odruchy stadne, dziś sprzedają, jutro będą na potęgę kupować, a my na tych lamusach zarabiajmy, hehehehehei
    i dobrze że sprzedają , dzieki temu grubo zarobimy, a sraczka wkrótce minie, gorzej bo taniej się nie odkupi, tym bardziej Elemental.

• Re: fajne ceny Autor: ~nina [83.27.205.*]
    odkupi się po 2 z haczykiem ... panika się jeszcze nie zaczęła. Wsparcie naruszone - będzie po 2, xx już w przyszłym tygodniu. Czekać.
  • Re: fajne ceny Autor: ~looper [87.206.22.*]
    3.32 to minimum z ostatnich 2 lat. Nie sądzę, żeby spadło niżej. nie sądzę, żeby trwale spadło poniżej 3.40. Chyba należy zacząć korzystać z sytuacji. CZ-15. CWK-2

Wskaźniki zrobiły się równie rewelacyjne, jak perspektywa biznesowa firmy.
    btw, ciekawe, czy prezes korzysta z okazji?
  • Re: fajne ceny Autor: ~enter [77.45.38.*]
    Od tygodnia czekam by wejść, ale może jeszcze się trochę obsunie. W każdym razie jak ruszy w górę z obecnych poziomów to ciężko będzie zahamować... Trzeba być czujnym. Wybicie w górę o 10 gr jest dla mnie sygnałem do kupna.  
    przesilenie już chyba za nami
  • Re: fajne ceny Autor: ~NNN [91.212.223.*]
    Żartowniś :-) ... dzisiaj kolejna czarna świeczka i tak do 2 pln.
  • Re: fajne ceny Autor: ~Alex [188.146.140.*]
    Dnia 2016-01-21 o godz. 01:47 ~enter napisał(a):
    > Od tygodnia czekam by wejść, ale może jeszcze się trochę obsunie. W każdym razie jak ruszy w górę z obecnych poziomów to ciężko będzie zahamować... Trzeba być czujnym. Wybicie w górę o 10 gr jest dla mnie sygnałem do kupna.  

pierdu, pierdu....
  • Re: fajne ceny Autor: ~NNN [91.212.223.*]
    Jeszcze dzisiaj będzie Łooomot ....
[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.