• Dziwne Autor: ~T_e [5.60.72.*]
    Dziwne. Rano podbitka po 1 sztuce. Potem ostry zjazd. Obroty 5 tys. Małe. Nie wiem SL ludziom kasują??
  • Re: Dziwne Autor: ~T_e [168.224.160.*]
    Chyba ze ktos z tego wychodzi? Ale w takim razie kto kupuje? FF jest tylko na poziomie 18%
  • Re: Dziwne Autor: ~ts-6 [83.28.72.*]
    a niech zjedzie do 3pln nawet to se dokupie w końcu ,a tak wogóle kto mądry oddaje po tych cenach !!!

• Re: Dziwne Autor: ~T_e [159.205.214.*]
    Tak sie właśnie zastanawiam w którym momencie sobie dokupić. Moim zdaniem to, albo specjalnie ciągną w dół, aby puszczały ludziom stopy, albo .....nawet jak leci w dół to. Na niskich obrotach. Pierwszych 10 transakcji dzisiaj to po 1 sztuce były. To co to za handlowanie ?
    zależy po ile wczesniej brałes?? ja ten papier mam od 25pln więc te ceny są zaje....ste cały czas se dobieram :D toż to darmocha!!!
    a jak zjedzie do 3pln jak wczesniej pisałem to ładuje sie na maksa!!!!
  • Re: Dziwne Autor: ~T_e [5.60.72.*]
    Ja od nie dawna po 4,80. Pojawiło sie kilka dobrych informacji i pomyślałem, ze moze to być dobry pomysł. No nic poczekam pewnie dłużej niż myślałem. Bo to, ze ktos ewidentnie kreci papierem to pewne. Nie wiem tylko, czy zbiera rynek czy sie wyprzedaje. Ale jak wyprzedaje to w takim tempie kilka lat mu zajmie
[x]
FERRUM 5,35% 4,12 2024-09-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.