• Zadowoleni? Autor: ~Marian [188.122.4.*]
    Pisalem rok temu ze bedzie zlocisz. Hejt. A teraz zgrzytanie zebow. A wierni akconariusze zadowoleni:)?
  • Re: Zadowoleni? Autor: ~fan [83.242.87.*]
    Witam.

Ja bardzo.Tylko dlaczego tak długo to trwało.
  • Re: Zadowoleni? Autor: ~omega [62.141.192.*]
    długo? może i długo
    ale lata 2014 i 2015 to była mega stagnacja w branży i dobry okres do akumulacji akcji
    teraz myślę że jesteśmy na kursie i ścieżce
    choć rynki się walą, ARI idzie konsekwentnie do góry, łatwo jest rosnąć jak wszystko rośnie, ale rosnąć jak wszystko spada to jest sztuka i wygląda na to, że dzieje się to nie bez przyczyny
    na obecnych poziomach też nie widać jakiejś wielkiej chęci do realizacji zysków
    trwa normalny handel, ktoś parę K sprzeda, inny parę K kupi, myślę że dobrze by było jakbyśmy trochę odpoczęli na tych poziomach (tak pół roku byłoby zdrowe).
  • Re: Zadowoleni? Autor: ~aris [77.254.201.*]
    Pozdrawiam i zyczę powodzenia
    Na tym wątku sie nie wypowiadam sie lecz myśle że kto wszedł to noiema powodów do rozczarowanie.
  • Re: Zadowoleni? Autor: ~mixer [31.1.224.*]
    Dobrze jest, a może być jeszcze lepiej.

Czy jest jeszcze na tej spółce ktoś z kto kupował akcje podczas IPO?

• Re: Zadowoleni? Autor: ~Tony_Koprano [77.254.235.*]
    Ja wszedłem w tą spółkę jakieś 2,5 roku temu po kursie średnim 0,25 zł. Dwa i pół roku totalnej padliny, może poza jednym krótkotrwałym wzrostem na około 0,70 zł. W końcu moja cierpliwość zostaje nagrodzona....
  • Re: Zadowoleni? Autor: ~POLDI [77.252.45.*]
    PODOBNO CZWARTY KWARTAŁ MA BYĆ NAJLEPSZY W HISTORII....A TO DOPIERO POCZĄTEK....CZAS POKARZE, NIE MAM NIC PRZECIWKO...MOŻE WŁASNIE CZAS NA ZAKUPY?
    PYTANIE DO ZORIENTOWANYCH..........MOŻNA JUŻ W CHODZIĆ...TYLKO MERYTORYCZNIE PROSZE....
    Ja myślę że po dwójce możesz śmiało wchodzić.Teraz nie wiadomo czy brać,czy nie brać.Potem się wyklaruje.A i tak będziesz miał w promocji.
    A TY MASZ CZY TEŻ CZEKASZ?
    Nie no,ja mam.Tak długo,że kiedy paczę na rachunek a one tam są,to gdy by ich nie było,dziwnie bym się czuł.Teraz sam rozumiesz.
    TO DZIWNE ŻE MASZ I NIE MÓWISZ MI ŻEBYM TERAZ KUPOWAŁ A DOPIERO POWYŻEJ 2 ZŁ.........MYŚLĘ ZE TRYLE NIE DOJDZIE......
    ale jak będą infa dobre,to pomogą ci podjąć decyzję.Tak czy tak.ale to na wyższym poziomie.Tak myślę.
  • Re: Zadowoleni? Autor: ~321 [159.205.217.*]
    dobrze ze sie korekci i stabilizacja by sie przydała
[x]
ARI -0,47% 0,42 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.