• do wyników 15 sesji Autor: ~yankee [31.6.142.*]
    mam nadzieję, że po ich publikacji powitamy wartości dwucyfrowe.
  • Re: do wyników 15 sesji Autor: ~grzesiek [31.183.85.*]
    Dużo zależy od wyników, jeśli okazałoby się, że Bydgoszcz, odcinek A1 i Mielec przyniósłby im zysk na poziomie 1mln, to przy kursie 10 zł wskaźnik C/Z=30, co w sektorze technologii jest zupełnie normalnym poziomem. Mi się wydaję, a nawet jestem pewien, że tutaj jednak chodzi o przyszłość. Przypomnijcie sobie Apanet z debiutu i zobaczcie w jak krótkim czasie jak dużo osiągnęli. Niezła dynamika, co? Jeśli ją utrzymają to mnie tutaj nie zdziwi i 50 zł za rok.

Z trochę innej beczki...

Jedna sprawa z przeszłości mnie nurtuje, co z kasą za Bełchatów? Tam zerwali umowę i to nie z winy Apanetu, a większość prac była wykonana, więc duża część 2,3 mln powinna zostać wypłacona, a od dłuższego czasu ani słowa o tym. Ktoś coś wie?
  • też zwróciłem na to uwagę, powinni wyjaśnić sprawę w raporcie kwartalnym Autor: ~yankee [89.231.96.*]
    w końcu to informacja cenotwórcza
  • Re: do wyników 15 sesji Autor: ~Frytka [188.146.136.*]
    Moim zdaniem bańka w 4 q będzie lekko a o Bełchatowie napewno wspomną. Trzymajcie się i nie wypuszczajcie takiego skarbu z rąk. Przy takim rynku zachowujemy się perfekcyjnie. Niestety otoczenie jest niesprzyjające więc czekamy. Atak na dwucyftówkę powinien nastąpić na kilka dni przed raportem bo po może być ostre szaleństwo.
    Pod koniec stycznia będziemy obecni na XXIV Międzynarodowych Targach Sprzętu Oświetleniowego – ŚWIATŁO 2016, największym tego typu wydarzeniu w Europie Środkowo-wschodniej. Tegoroczna edycja jest kolejną okazją do zaprezentowania naszego inteligentnego systemu sterowania oświetlaniem oraz możliwością do wymiany doświadczeń z pozostałymi uczestniczkami w ramach prowadzonych seminariów naukowych, warsztatów i szkoleń. W tym roku targi odbywają się w dniach 27-29 stycznia, tradycyjnie już w Warszawskim Centrum Wystawienniczym EXPO XXI. Wydarzenie zostało objęte honorowym patronatem Ministerstwa Gospodarki.
  • Re: do wyników 15 sesji Autor: ~ppp [213.199.214.*]
    ciekawe kiedy podpiszą umowę z amerykanami?
  • Re: do wyników 15 sesji Autor: ~kabanos [188.146.73.*]
    Ciekawe kiedy koniec tej BANKI już chyba starczy podbijania 2 akcjami
  • Re: do wyników 15 sesji Autor: ~tyy [31.61.137.*]
    ty co naganiacz na spadki tutaj dlugoterminowce skoczkównie ma bracie
  • Re: do wyników 15 sesji Autor: ~AJ [5.174.27.*]
    to dobra spółeczka bo widzę,że ma wzrosty, czy to już max, czy warto wejść??
  • Re: do wyników 15 sesji Autor: ~tty [31.61.137.*]
    d roku na gieldzie rozwijaja sie warto nowe umowy

https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=922524961164257&id=125367767546651

miło poczytać, chyba zaczyna się wybieranie resztek

[x]
APANET -0,51% 0,98 2026-04-10 13:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.