tak miałem pod korek hehe ale bak powiększyłem i mogę tankować Jeszcze.zobaczymy czy coś wpadnie po tej cenie.Pandora proponuje zrobić akcje wystawienia akcji na sprzedaż np. po 3,70 w celu zorientowania się ile akcji jest w rękach drobnicy.Coś takiego zrobili na Borucie.Rozpowszechnij tą akcję bo jesteś w tym dobra.
Dnia 2016-01-19 o godz. 21:18 ~zibivip napisał(a): > tak miałem pod korek hehe ale bak powiększyłem i mogę tankować Jeszcze.zobaczymy czy coś wpadnie po tej cenie.Pandora proponuje zrobić akcje wystawienia akcji na sprzedaż np. po 3,70 w celu zorientowania się ile akcji jest w rękach drobnicy.Coś takiego zrobili na Borucie.Rozpowszechnij tą akcję bo jesteś w tym dobra. >
Zibivip, nie pamiętasz, mnie tu nie lubią, kto się posłucha Pandory, ale Ciebie, Ty jesteś wiarygodny Ciebie posłuchają, proszę bardzo zmodyfikowałam swoje zlecenie 58.000 na 3,70 zł. Jutro w pracy poproszę znajomych, których namówiłam na kupno, żeby zrobili to samo ze swoimi akcjami. Może dzięki temu TKO będzie ładne. :)
Zibivip czemu tylko 3,70? nie czekamy na 6 zł???? :):):)
Też masz Borutę? Ja zawsze na niej zarabiałam, tak jak na fly.pl ale ostatnio wszystko na zero, może i dobrze, że na zero bo większość innych akcji spada.
po 3,70 była ostatnia emisją ale i na to nie liczę zawsze mówiłem 2,5 to dobra cena sprzedaży dla mnie.Na flay wtopiłem i nie tykam tego na razie a na Borucie spokojnie czekam na jakieś wybicie. Polacy ograli Francuzów brawo.Dobrej nocy.
Dnia 2016-01-19 o godz. 22:10 ~zibivip napisał(a): > po 3,70 była ostatnia emisją ale i na to nie liczę zawsze mówiłem 2,5 to dobra cena sprzedaży dla mnie.Na flay wtopiłem i nie tykam tego na razie a na Borucie spokojnie czekam na jakieś wybicie. Polacy ograli Francuzów brawo.Dobrej nocy. >
ja postanowiłam wszystko sprzedać do końca kwartału, liczę na wycenę Totala, że będzie mu zależało na wysokiej cenie Orphee
bardzo interesuje mnie płynność obrotów, bo nie wiem na jak długo sprzedaż powinnam rozłożyć i jakimi pakietami sprzedawać akcje, żeby wszystko sprzedać, liczę trochę na kapitał spekulacyjny, że podkręci atmosferę
jak myślicie kiedy główny organizator ruletki ogłosi swój wszystko zmieniający "parytet"? czekacie na to czy nie z decyzją o sprzedaży lub kupnie akcji?
a poki co,to czy obrot zaczyna sie o 9.30?-no bo skoro to rynek kierowanymi cenami w systemie notowan ciaglych to chyba nie od 11.00,czy sie myle-ktos to rozkminial?
Dnia 2016-01-19 o godz. 23:33 ~fr napisał(a): > a poki co,to czy obrot zaczyna sie o 9.30?-no bo skoro to rynek kierowanymi cenami w systemie notowan ciaglych to chyba nie od 11.00,czy sie myle-ktos to rozkminial?
dla mnie za trudne pytanie, :)
ciekawe czy jutro dojdzie do chociaż jednej transakcji
za wyjątkiem Violi nikt nie chwali się że chce szybko sprzedać, jeśli drużyna Zelmera nie wrzuci akcji w rynek to może być śmiesznie bo rozbieżność oczekiwań osób mających akcje i tych co chcieli by kupić jest bardzo duża
co by o tej spolce nie mowic to 30 mln kapit.to troche malo,takze przy planach przejecia wrzucanie wiekszych ilosci mogloby byc ryzykowne-kto wie czy ktos nie czai sie za rogiem?-jutro sie zobaczy
Dnia 2016-01-20 o godz. 00:04 ~fr napisał(a): > co by o tej spolce nie mowic to 30 mln kapit.to troche malo,takze przy planach przejecia wrzucanie wiekszych ilosci mogloby byc ryzykowne-kto wie czy ktos nie czai sie za rogiem?-jutro sie zobaczy
sugerujesz, że Tuora będzie chciał odkupić więcej akcji żeby robić zamieszanie przy parytecie?
Dnia 2016-01-20 o godz. 09:00 ~księgowy napisał(a): > Dnia 2016-01-20 o godz. 00:04 ~fr napisał(a): > > co by o tej spolce nie mowic to 30 mln kapit.to troche malo,takze przy planach przejecia wrzucanie wiekszych ilosci mogloby byc ryzykowne-kto wie czy ktos nie czai sie za rogiem?-jutro sie zobaczy > > sugerujesz, że Tuora będzie chciał odkupić więcej akcji żeby robić zamieszanie przy parytecie?
wart. księgowa 127 mln więc i parytet musi to odzwierciedlać... conajmniej.... i tyle w temacie
127mln wartość księgowa..na jaki to dzień? Poczekaj i zobaczysz jaka jest wartość księgowa na 31.12.2015 :-)))) Przecież ta spółka już jest pusta. Jeszcze Wam się oczy nie otworzyły po tak długim czasie. Rety, co za kraj. Było tyle czasu żeby się z tymi myślami oswoić a tu jeszcze niedobitki w coś wierzą.
Dnia 2016-01-20 o godz. 10:25 ~czajka napisał(a): > 127mln wartość księgowa..na jaki to dzień? Poczekaj i zobaczysz jaka jest wartość księgowa na 31.12.2015 :-)))) > Przecież ta spółka już jest pusta. Jeszcze Wam się oczy nie otworzyły po tak długim czasie. Rety, co za kraj. Było tyle czasu żeby się z tymi myślami oswoić a tu jeszcze niedobitki w coś wierzą.
masz akcje czy chcesz tanio kupić? co Ci przeszkadza kto w co wierzy? to jest biznes i tu są pieniądze a nie wierzenia
Niestety mam akcje, tak jak inni którzy ostro wtopili :/ nie było jak sprzedać bo zawiesili. Tez kiedyś wierzyłem w to wszystko. ale po wszelkich możliwych informacjach i planach to nie mam już złudzeń ta spółka jest pusta. Gotówka wytransferowana już dawno, operacja przenoszona do CRM (czyli to co jak piszesz biznes i to co robi pieniądze), co mi po biurkach, szafach, laptopach i innych takich co to zostanie w spółce. Cały rdzeń firmy już stamtąd jest ewakuowany.
Nie wierzysz? Poczekamy jak ujawnią jaka jest wartość księgowa na koniec 2015r. Pogadamy wtedy.
Dnia 2016-01-20 o godz. 12:05 ~czajka napisał(a): > Niestety mam akcje, tak jak inni którzy ostro wtopili :/ nie było jak sprzedać bo zawiesili. > Tez kiedyś wierzyłem w to wszystko. ale po wszelkich możliwych informacjach i planach to nie mam już złudzeń ta spółka jest pusta. > Gotówka wytransferowana już dawno, operacja przenoszona do CRM (czyli to co jak piszesz biznes i to co robi pieniądze), co mi po biurkach, szafach, laptopach i innych takich co to zostanie w spółce. Cały rdzeń firmy już stamtąd jest ewakuowany. > > Nie wierzysz? Poczekamy jak ujawnią jaka jest wartość księgowa na koniec 2015r. Pogadamy wtedy.
czajka, sprzedaj szybko akcje i zajmij się czymś innym, będziesz szczęśliwszy
WINNO Notowania jednolite z dwoma fixingami (od 15 kwietnia 2013) 8.30-11.00Faza przed otwarciem11.00Faza otwarcia (określanie kursu jednolitego)11.00-11.30Faza dogrywki11.30-15.00Faza przed otwarciem15.00Faza otwarcia (określanie kursu jednolitego)15.00-15.30Faza dogrywki15.30-17.05Faza przed otwarciem
Widzę, że trochę edukacji jest potrzebne - podczas dogrywki na notowaniach jednolitych CENA JEST NIEZMIENNA i równa cenie na fixingu. Fixing o 15 wyniósł 1,26 i wszystkie transakcje od 15 do 15.30 MUSIAŁY być realizowane po 1,26 - tylko gra popytu i podazy po tej cenie. Teraz można składać nowe zlecenia na fixing jutro o 11.
Dnia 2016-01-20 o godz. 16:13 ~grzasiec napisał(a): > Widzę, że trochę edukacji jest potrzebne - podczas dogrywki na notowaniach jednolitych CENA JEST NIEZMIENNA i równa cenie na fixingu. Fixing o 15 wyniósł 1,26 i wszystkie transakcje od 15 do 15.30 MUSIAŁY być realizowane po 1,26 - tylko gra popytu i podazy po tej cenie. Teraz można składać nowe zlecenia na fixing jutro o 11.
że też Ci się chce... jak ktoś nie ma pojęcia to nie rozumiem co tu robi... a że takich tu dostatek to widać... kto TERAZ oddaje papier ?...