Uchwała Nr 19/16 Zarządu Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych S.A. z dnia 13 stycznia 2016 r. § 1 Na podstawie § 2 ust. 1 i 4 oraz § 40 ust. 2 Regulaminu Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych, po rozpatrzeniu wniosku spółki ORZEŁ S.A., Zarząd Krajowego Depozytu postanawia zarejestrować w dniu 15 stycznia 2016 r. w Krajowym Depozycie Papierów Wartościowych 7.756 (siedem tysięcy siedemset pięćdziesiąt sześć) obligacji na okaziciela serii C spółki ORZEŁ S.A. o wartości nominalnej 1.000 zł (jeden tysiąc złotych) każda i terminie wykupu w dniu 15 stycznia 2019 r., emitowanych na podstawie Uchwały nr 1 Zarządu tej spółki z dnia 6 listopada 2015 r., oraz oznaczyć je kodem PLORZL000118.
A jakie to dobre info. Spółki pospadaly dużo a to stoi. Info formalność neutralne a ostatnie źle Halinka na waciki sprzedała Czekać nic nie brać niech Jacek pierwszy coś kupi
Dnia 2016-01-18 o godz. 16:00 ~Kazik napisał(a): > Tak bym kupił. czemu mi to robicie. Mówiłem że za cztery miesiące dokupie. Jeszcze dwa do 15,03,2016 mam dyscypilne Jak tak można kusić.
mi dzisiaj wpadło parę papierków po 50 gr czekałem prawie 2 tygodnie i w końcu ktoś dziś wywalił trochę na lewą stronę łyknąłeś po 49 gr ?
nIE ZA DOBRZE TU WIDZĘ ŻE TU TEŻ SAME NAŁOGI. leszczyk ty tu a gdzie indziej tyś Laszlo po co takie zabiegi. Nie kumam. Ale nie kupować gówna na ten moment.