ale za to jak był dobrze poinformowany !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jak go nie ma to znaczy ze nic dobrgo sie nie bedzie działo ,,,sprzedał bo musiał cos wiedziec i zapomniał o nanotlu
Szanowni Państwo w zaistniałej sytuacji co byscie powiedzieli abysmy sie skrzykneli w celu zebrania wymaganej ilosci głosow i zażądali zwołania nadzwyczajnego? Bo jak widac zarząd ma nas daleko...... Co Wy na to?
Zapytał bym jeszcze 11111111111 , dlaczego wcześniej tak aktywnie podgrzewał atmosferę , mamiąc na forum ZNAJOMOŚCIĄ tematu , oraz różnymi obietnicami , niespodziankami itp. sam "wypstrykał" się i ZNIKNĄŁ na jakiś czas ??? A potem znów ten sam 111111111111111 tym razem jako forumowy Wojtek - bez papierka - tak ochoczo i charytatywnie udziela się , poświęcąc swój cenny czas i dając najlepsze rady akcjonariuszom ???
jak zapytałeś to ci odpowiem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,miałem 25 000 tys akcji i musiałem je sprzedać ,,,,straciłem 80 tysięcy ale widzę że dobrze zrobiłem ,,,,,,,,,,na razie nie widzę żadnych perspektyw dlatego nie kupię drożej jak po 2 grosze resztę sobie dopowiedz
Niejednokrotnie obserwowałem tu BEZMYŚLNE ruchy sprzedających , ale przy takiej płynności w ogóle dziwie się , że tyle kupiłeś ! Natomiast upłynnienie (tylko twoich )25000szt NIE DZIWI , że ( pomijając działania spółki ) dodatkowo przyczyniłeś się do takich spadków !!! Teraz - już po sprzedaży chcesz utwierdzić siebie i innych w tym , że dobrze zrobiłeś , dla tego każda pozytywna wiadomość , każdy ruch w górę tak boli cię , bo nie jesteś pewny słuszności decyzji !!! Teraz zakumałem , dlaczego tak kibicujesz spadkom ! Dziwi mnie tylko twoja zgryzota i niezrozumiała chęć zemsty na pozostałych akcjonariuszach ! Wojtuś Pa Pa Ps. Nie kupuj po 0,10 , bo dla ciebie to i tak za drogo !!!
1111111111111 - jeśli sam piszesz , że musiałeś sprzedać tzn. że po prostu potrzebowałeś kasy ! , a nie sprzedałeś z powodu sytuacji w Nano..........- tak sobie dopowiedziałem . Pa Pa Wojtuś
poczekaj trochę to zrozumiesz dlaczego sprzedałem ,,,,,,,,,,,,,żałuję że tyle kupiłem ,,,to masz rację bo inaczej się zapowiadało ale na pewno nie żałuję że sprzedałem ,,,,,,,,,,,,,,,,a ty martw się żeby w ogóle sprzedać ,,,,,,,kiedyś mnie zrozumiesz a na wzrost kursu to raczej możesz nie liczyć ,,,,zresztą dlaczego piszesz że się martwię jak rośnie skoro nie rośnie i nie można handlować ,,,,,,i nawet jak słownie będziesz podlewać to i tak nie urośnie ,,,,,,,,,,,,,,sprzedawać bo faktycznie jak napisałeś 10 groszy to dla mnie jeszcze za drogo
skoro uważasz że sprzedałem bo potrzebowałem kasy to znaczy że zwaliłem kurs i jest tanio ,,,,,,,,,,, w takim razie bierz jak tak tanio ,,,,,nie widzisz straty 25 baniek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stały proceder przygotować dobrze rokujące inf. o spółce najlepiej w tle z dotacjami unijnymi (zwiększa wiarygodność) zrobić kant księgowy na nieuwzględnione wcześniej koszty, dobry księgowy robi bilans na plus lub na minus w zależności od potrzeb przy tym samym materiale wyjściowym, potem zjazd kursu i dodruk albo upadłość według potrzeb. W wersji pierwszej zarabiają na: 1) wyprowadzaniu środków spółki przez produkcje kosztów 2) wykupujących obligacje 3) akcjonariuszach w wersji drugiej dodatkowo na 4) prowadzeniu upadłości no tutaj mają park maszynowy czyli pole do popisu jest. Można mieć nadzieję, że nie czują się dobrze w wałkach z upadłością a mają dośw. z dodrukami akcji, więc jeszcze raz kurs odbije.
Jeszcze nie tak dawno wszystkowiedzący 1111111111111 aktywnie udzielał się na forum mamiąc obiecankami i niespodziankami !!! Dzisiaj ten sam 11111111111 , ale dla niepoznaki , jako Wojtek "bezinteresownie"szczeka w drugą stronę !