• Parkietowe za 1,7mln Autor: ~Zuch [87.105.137.*]
    Kupiono/sprzedano w transakcji parkietowej 126tys. a. po 13,58 zł 12 sycznia
  • Re: Parkietowe za 1,7mln Autor: ~byly_leszcz [89.65.194.*]
    ZUCHU sam jesteś parkieciarz ,pisze się PAKIETOWA SPRZEDAŻ ale mamy inwestorów ........bo o pomyłce to raczej trudno mówić gdzie r a gdzie k na klawiaturze leży ......
    Nie ważne, na moje to info w drodze duży ruch na papierze .....!!!!
  • Re: Parkietowe za 1,7mln Autor: ~Zuch [87.105.137.*]
    Ale Ty mądry jesteś ! Jam nie godzien śladów twoich całować. O Efendi , wybacz mi prosze !!
    he he he to tak jak krzesło i krzesło elektryczne sam widzisz różnica ogromna ........następnym razem się zastanów , czasami milczenie jest złotem .....
    Pozdrawiam .....bez urazy
  • Re: Parkietowe za 1,7mln Autor: ~ABC [5.172.252.*]
    No właśnie. Milczenie jest złotem . Z tym , że to powiedzenie raczej Ciebie powinno się tyczyc... Wystarczy , ze ktoś ma słownik w telefonie i same słowa się zamieniają no ale takie osobniki jak Ty zamiast pisać merytorycznie o spółce tylko czekają aby czepiać się takich pierdół. Smerf wazniak się znalazł :-) a Smerf wazniak zawsze kończył na obrzeżach wioski po soczystym kopie w d.... za te jego mądrości :-)..... Pozdrawiam..... bez urazy
    he he he a ty czytasz coś przed wklejeniem żeby nie popełnić gafy ???
    Ja tak i dlatego staram się , by swoim nieuctwem nie kompromitować siebie jak i nie obrażać czytającego .......wniosek ???
    Przeanalizuj coś przed wklepaniem w kompa , nasz język ojczysty jest bardzo pięknym , lecz zarazem trudnym językiem , dlatego trzeba chodzić do szkoły , by potem nie pisać ----- kupywać !!! itp. stwory językowe ........po co ???
    Bez urazy .....he he he
  • Re: Parkietowe za 1,7mln Autor: ~Swiss [84.227.254.*]
    E tam..pomieszkalibyscie 20 lat za granica..wtedy chcialbym was posluchac.
    nowe ciuchy wam przywiezli?
  • Re: Parkietowe za 1,7mln Autor: ~pela [178.42.101.*]
    Swiss, dzisiaj masz wolne na zmywaku ?
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.