.. chyba to juz koniec nanotela.. 1. w komunikacje przyznaja ze poniesli staraty 2. nie informuje kiedy mozliwe jest wykupienie tych obligacji 3. w kolejce obligacje d e f...
teraz prosty strzal obligotariusz i bankructwo gotow ...
tak to juz jest w budowlance..
poplyneli
4. dodatkow , jesli beda jakies nowe kontrakty , a takich nie widac , ..majac noz na gardle podejmowac beda coraz wieksze ryzyko kontraktowe
to jest sytuacja bez wyjscia 5. wiceprezio juz jakis czas temu opuscil tonacy okret
PS + rozczulaja mnie bzdety na temat zmiany strategi :-) ....cos takiego to zarzad powinine inicjowac rok temu..
Sync-jeśli czegoś nie jesteś pewny , to nie gdybaj i nie siej fermentu , bo tacy jak ty dużo przyczynili się do aktualnej wyceny opluwając własną inwestycję - szkodząc przy okazji pozostałym !
Seria obligacji / Wartość emisyjna serii jeśli seria nie odkupiona
A Wykupiona
B Wykupiona
C 5 370 000
Wszystkie odsetki już spłacone, Czekamy na Informację o Wykupieniu
D Wykupiona
E Wykupiona
F 6 000 000
Brak zaległości w spłacie odsetek
G 3 650 000
Brak zaległości w spłacie odsetek
obligacji do wykupienia 15 baniek ,,,,,inne zaległości pare baniek,,,,, strata za 2015 5 baniek ,,,,, jakie by musiały być kontrakty skoro na tych stracili 25 baniek to ile trzeba robić i z jaką zyskownością żeby to spłacić ,,,, nie mówiąc o tym że ,,,,,,,,,,,,,,,,,jest paree niedomówień ale to innym razem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
a uważacie że dlaczego tak kurs spadł ????????????????? bo sprzedałem wszystkie akcje jeszcze po złoty ileś ,,,,,,,,,,,już niedługo odkupię je ale to już spekulacyjnie i nie tyle po 10 groszy ,,,,,,,,,,
za duzo straciłem żeby tak to zostawić ,,,,,,będę ostrzegał innych ,,,,,,gdzie jest prognoza zysku jak w ostatnim info pisza że im kontrakty nie wyszły ???????????????? dzisiaj to wiedzą ?????????????????? dlaczego prognozy nie odwołali wczesniej ,,,,,,,słaba płynnośc i nie kupowac bo jest ciężko póżniej sprzedac ,,,,,,,,,co oni na innych kontraktach chca robić jak maszyny my bierzemy podwykonawcy w zamian za rozliczenia