Cos sie jednak szykuje. Spolka porzadkuje straty z lat ubieglych i ma nowa emisje po 1.30 zl po scaleniu i obnizeniu ceny nominalnej. Kapitalizacja to ok. 600 tys zl. FF 120 tys zl. Z ta spolk amozna zrobic cuda.
Nie zdziwie sie jak tu bedzie 1 zl za miesiac. Nie takie rzeczy odchodzily na NC.
w tym dokumencie jest odpowiedź w/g mnie spółka jest szykowana do przejęcia, pakiet większościowy pewnie przejmie największy wierzyciel. Czy ktoś podpowie kim jest ten wierzyciel - może to jakiś gruby gracz?
może ujawniony FF to fikcja? większość jego już dawno popakowana. poządkują firme, zmniejszają długi, emisja trochę jednak ograniczona? WIE KTOŚ COŚ WIĘCEJ???????
Naiwny nie wygladasz mi na naiwnego jesli zadajesz takie pytania. Mysle, ze masz racje. Popatrzymy na FF: Ostatnie NWZ 11.01.2016 Jarosław Leśniewski: liczba głosów przysługujących z posiadanych akcji – 4.576.364, wskazanie procentowego udziału w liczbie głosów na NWZ – 81,56% oraz w ogólnej liczbie głosów 53,34%. Piotr Toński: liczba głosów przysługujących z posiadanych akcji – 1.034.417, wskazanie procentowego udziału w liczbie głosów na NWZ – 18,44% oraz w ogólnej liczbie głosów 12,06%.
Dodajmy do tego Porozumienie akcjonariuszyRunicom SA, Itvent SA, Novian TMT, Rowing Capital Ltd.1 074 925 (12,52%) i mamy razem 78% czyli FF to ok. 22% czyli 1.4 mln akcji.
Mysle, ze skoro nikt nie wywala po takich wzrostach to FF jest rzeczywiscie bardzo maly.
Jak sie bedziesz tak dluzej zastanawial to bedziesz kupowal po 50 gr i wyzej. Akcji nie ma. Glowni trzymaja bo cos sie swieci. Moze ta nowa emisja wiaze sie z przejeciem za pokrycie strat?
bankrut kapital na minusie - 2mln zl poczytajcie raporty ostatnie i rosnie oj bedzie placz jak zwykle, a taka formula8 stoi w miejsu a kapital na plusie ma i jest planowana dzialalnosc nowa to juz pewniejsza spolka i napewno wzrosnie niebawem.
A moze tak ma byc, zeby leszcze oddaly to co wziely. Jakis leszcz sprzedal 3000 akcji i sie tym chwali !!!! Brzuch mnie boli od smiechu !!!!
Jazda to sie zacznie po scaleniu jak nie biedzie juz akcji do wywalania. Spolka jechala na stratach ale chce je splacic kapitalem i nowa emisja. Chyba nie po to aby zbankrutowac, bo inaczej wzieliby kase i znikneli.
Tutaj szykuje sie przejecia za dlugi. Poczytac leszcze o branzy zamiast pisac bzdety !!!