Widzę zachwyt bo ten jest potrzebny do utwierdzenia potrzebnej Ci nadziei, że wyjdziesz z tej inwestycji :) Jutro odda co pobrał dzisiaj i dołoży drugie tyle, bo ma z czego. Od wczoraj żyjesz?
A ja widzę kolego, że niechęć do biomaxa zaburza Ci jasność widzenia w równym stopniu jak JeRO czy lilce, do tego stopnia że już nawet nie patrzysz z kim się awantury wdajesz byle się poawanturować. Więc oprzytomniej trochę. Mnie (alidrisi2) interesują fakty bo giełda to nie jest miejsce dla religijnych fundamentalistów bez względu czy mają w domu ołtarzyk prezesa czy jego kukiełkę i komplet szpilek.
Dnia 2016-01-12 o godz. 20:48 alidrisi2 napisał(a): > A ja widzę kolego, że niechęć do biomaxa zaburza Ci jasność widzenia w równym stopniu jak JeRO czy lilce, do tego stopnia że już nawet nie patrzysz z kim się awantury wdajesz byle się poawanturować. Więc oprzytomniej trochę. Mnie (alidrisi2) interesują fakty bo giełda to nie jest miejsce dla religijnych fundamentalistów bez względu czy mają w domu ołtarzyk prezesa czy jego kukiełkę i komplet szpilek.
Własnie "ktoś" rzucił 260 tysięcy na lewo. Mamy godzinę 10.56.