15000 akcji x 0,11 zł = 1650 (tysiąc sześćset złotych) zł buchachachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15000 akcji x 0,30 zł = 4500 (cztery tysiace pięćset) zł buchachachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co to jest?????????????????????
W ostatnim tygodniu stycznia zwyczajowo podawane są termin y przekazywania raportów na rok bieżący. Dla przypomnienia dodam tylko, że raport za ostatni kwartał roku w 2015 przedstawiono 26.02, natomiast roczny 30.04 (w naszym przypadku to dobrze jeśli sytuacja się powtórzy, bowiem bedziemy już po scaleniu, wyniki zapowiadają się dobrze więc tylko pole do wzrostów czego wszystkim bez wyjątku życzę).
Wiem, posiadam te akcje od 2013 - 70 000 po 0,59 na jednym koncie i 70 000 po 0,16 na drugim. Średnia do wyjścia na zero to 0,37 zł. Uważam, że to jest w zasięgu na 2016. Z resztą - co mam powiedzieć, gdybym miał giełdowego almanacha i wiedział, że będzie gorzej pchnąłbym już jutro wszystko jak leci ratując jakieś 45%. Pozdrawiam wszystkich i życzę wzrostów.
te 70 k po 0,16 to trzeba było opylić jak skoczyło na 0,28 a nawet jak przysnąłeś na chwilę... to i po 0,20 było opylić ...trend spadkowy był całkiem wyraźny ;)
Dzięki za odpowiedź. Oczywiście z perspektywy czasu masz rację, tylko wtedy zachłysnąłem się uśrednieniem stanu z dwu kont. Wiesz, z 0,59 zrobiło m i się 0,37... Pomyślałem, że po korekcie do tych 37 właśnie dobiję. A teraz? Może jeszcze nie wszystko stracone, w końcu Mit czy Lark po rewolucjach to nie firma Krzak.
Dodaję, po namyśle, że gdy kurs stał 0,28 to po 0,16 miałem tylko 30 tys.na drugim z kont, do 70 dobiłem już po spadkach. Średnia 0,37 to na dziś.Wtedy trudno było podjąć decyzję co dalej.