Dnia 2016-01-11 o godz. 10:38 ~qqq napisał(a): > Info jest czysto fundamentalne i o tego typu informacjach należy informować więc nie uważam, żeby było jakąś manipulacją tylko obowiązkiem.
Zgadza sie tylko ktoś to właśnie wykorzystuje i wali. Postaw K po 7 to zaraz ci worek napełni.
Z tym waleniem to lekko przesadzacie. Faktem jest, że ostatnie transakcje idą po lewej stronie ale jest 15k zł obrotu to chyba nie jest jakieś straszne walenie? :) Wcale nie będę zdziwiony jeśli jeszcze dziś ktoś zdejmie te akcje po 0,08 z prawej jednym strzałem, tym bardziej, że ktoś właśnie objął emisję po 0,10 zł. Ale to tylko moja wróżba :)
Dnia 2016-01-11 o godz. 11:00 ~Liroj napisał(a): > Ja albo czytać nie umiem albo co objął w luj akcji 19 plus 1 razem 20 akcji hehe
Dobrze czytasz już to pisałem. Ja obserwuje tą spółkę dość długo i od momentu - przed przejęciem cały czas walą z ukryciaków niestety. A to, że obrót mały to tylko znak, że nikt tego nie tyka - dziś sie pare osób dalo wkręcić pod info i tyle.