http://stooq.pl/q/a/?s=eurpln&i=m&u=14538390 trojkat poz neutralna zas wyjscia wszelkie to albo lekko wzrostowo albo spadkowo na dzis to rynek zerka na 3 kolor zielony ale jesli nie ruszy b to bc czerwony http://stooq.pl/q/a/?s=eurpln&i=m&u=14538390 krocej to w innych czasowkach np 6h
Polecam Mozilla + JAVA i wszystko ladnie chodzi. Po co ci jakies chrome od googla czyli globalnych sluzb inwigilacyjnych... A problem z zmiana klawisza Z i Y rozwiazujemy wciskajac skrot: CTRL + SHIFT :D
zerknij na jakikolwiek wykres dlugoterminowy spadkowo koniec wrzesnia2012 roku to 4,014 to male a pozniej b jest na dzis 43980 bylo w grudniu 2014roku i c wtedy musialoby pojsc nizej 3.94 i mozliwe sporo nizej to spadkowo zas wzrostowo to z 3,8180 w 2010 roku poszla 1ka tak gdzies do 4.59 w 2012 roku pozniej dwojka do 3,94 w kwietniu 2015 rokui teraz moze byc trojka wyzej 4.6 a reszte pisze wyzej tzn by posxzlku wzrosty musza wyjsc nad 4.40 by spadki nizej zejsc 3,94 a na dzis trojkat to z gory 4,32 a z dolu 4,05 i to jest kociol i pozycja neutralna doktorej moga i wrocic i bujac sie znowu z pol roku
wczoraj w tym watku o 22:04 napisalam podziekowania dla eddekk i chcac wywiazac sie z przyrzeczonego piwa :) podalam adres mailowy do kontaktu ze mna niestety moderator skasowal post, co wiecej odebral mi wczoraj prawa wpisow nastepnych nie wiem co zabronione w moim poscie bylo, bo adresy mailowe byly juz tutaj podawane odechciewa sie pisania na tym forum po takich numerach
Hahahhaaaaa - ciekawe co to za "jedno" ? jak kazda baba jestem ciekawska ;) Dzieki za mile slowa nadal jednak zastanawia mnie motywacja modera ok - wracamy do glownego tematu forum - gram glownie na edku wiec tam sie przeniose :)
W nocy Chiny i o poranku moze byc wesolo ale ogolny scenariusz zakladam inny Teraz mamy kiszenie ogorkow 4,35/3,37 oraz nagonke medialna ze zloty sie oslabi Wychodze z zalozenia ze puszcza Eur/Pln pod 4,40 ( zeby leszcze w strachu zaczeli szybko kupowac bo bedzie drozej ) a potem wykonaja nagly zjazd i realizacja zyskow Moze sie myle ale kazdy ma swoja wizje
Dnia 2016-01-12 o godz. 21:47 ~flip napisał(a): > W nocy Chiny i o poranku moze byc wesolo > ale ogolny scenariusz zakladam inny > Teraz mamy kiszenie ogorkow 4,35/3,37 oraz nagonke medialna ze zloty sie oslabi > Wychodze z zalozenia ze puszcza Eur/Pln pod 4,40 ( zeby leszcze w strachu zaczeli szybko kupowac bo bedzie drozej ) > a potem wykonaja nagly zjazd i realizacja zyskow > Moze sie myle ale kazdy ma swoja wizje