haha, myślisz, że pis powstrzyma to wezwanie?ok, a pis jest taki antyruski, że już podpisał orlenem kontrakty na ropę od ruskich i to już pare dni po objęciu stanowiska przez pisiora. sorry ale dla mnie to oni sami nie wiedzą co robią
Wezwanie może się nie udać tylko ze względu na niską cenę. I tak raczej będzie......
Inwestor zawarł także umowy z akcjonariuszami posiadającymi 44%.
Chociaż Capital obiecał swoje sprzedać 2.754.325 szt. Ale u nich to inna sytuacja. Z pewnością mają na oku coś lepszego i potrzebna gotówka. Mam Capa no bo sami dobrze wiecie, szanujący się inwestor bez Capa w portfelu ?
Dnia 2016-01-09 o godz. 13:13 junior82 napisał(a): > haha, myślisz, że pis powstrzyma to wezwanie?ok, a pis jest taki antyruski, że już podpisał orlenem kontrakty na ropę od ruskich i to już pare dni po objęciu stanowiska przez pisiora. sorry ale dla mnie to oni sami nie wiedzą co robią
a miał inne wyjście,na kupno z innych kierunków nie mamy należytej infrastruktury do przesyłu ropy do Płocka z naftoportu.Od Rosjan ropa płynie rurociągiem Przyjaźń,Rosjanie zadbali żeby przepustowość tego rurociągu była duża.