Ciekawa opinia jak na początek i trafna . W sumie się już część zaczęła sprawdzać . Tak czy inaczej będzie odbicie. Działalność biznesowa związana z kompleksową (tj. technologiczną, logistyczną i towarową) obsługą programów lojalnościowych i programów wsparcia sprzedaży, konkursów, loterii etc. Usługi te są świadczone na rzecz korporacji oraz agencji marketingowych. http://odnawialne.wix.com/biznes
Wynik bedzie taki sam a moze nawet gorszy niz w zeszlym roku - nei pokazano zadnego nowego komunikatu zadnej nowej strategii - kompletnie nic - wiec wynik bedzie slaby moim zdaniem
grubas sie wysypuje - sciagnol kurs do 7 groszy wysypal ile sie dalo nikt juz nie chcial kupowac wiec pociagnol kurs do gory a teraz sam rynek pcha wozek do przodu po 12-14 grubas juz czeka i bedzie znow sypac
No i ugrzezniesz nikt od ciebie tego nie kupi a grubas ktory wychodzi od listopada z papiera tyko sie z tego ucieszy ze ma komu opchnac niechodliwy towar .Przeciez tu zero plynnosci jest.
teraz to czysta spekulacja jest i ja przed tym przestrzegam zobaczmy raport wartosci przychodow poziom straty etc Dziwie sie ze moderator usuwa posty raczej zalecam w nich wstrzemiezliwosc i pokazuje ryzyko inwestycyjne.
a dawniej jak mieli strate to kurs był po 0.20 gr i wyżej a teraz jest po 0.10 gr a wczesniej niemieli dofinansowania w postaci kredytu a teraz maja wiec sprawa jest jasna już jak sa pieniądze to jest ładny wynik
Radze poczytac dokladnie raporty z osattnich dwoch lat - co kwartal chcieli meic lepszy wynik a wychodzilo ze caly czas im wolumen przychodow operacyjnych spadal efektem tego byla kosmiczna strata za IIIkw. Rynek obudzilł sie wlasnie po tej stracie i ocenil ze firma jest na granicy egzystencji taraz zas jestesmy swiadkami gry ze tak nie musi byc
ja czytałem i zobaczyłem tam że to nie jest jakaś spółka lipna skoro bank w nią wierzy i udziela dużego kredytu wie że zarobi i sie nie boi o swoje pieniądze
ilez to spolkom ktore potem bankrutowaly bank udzielal kredytow ..... np taki GANT ba nawet petroinwest dostawal i dostej kredyty. Moim zdaniem zadzialal tu instykt stadny ktos kupil i reszt asie podlacza a krol moze byc nagi ....
jaki bank by udzielił kredyt spółce która kosztuje teraz 0.11 gr a kosztowała o.25 czy wiecej kiedys co widac że kurs jest zeszmacony i to na maxa pozatym to nie jest jakaś duża firma a dostali kredyt wiec muszą zarabiać zeby ten kredyt oddać ludzie gdzie wy macie rozum co ???
Po wynikach 0,65 gr -0,80 gr zobaczymy zaczyna się robić ciekawie już nie kupicie prawie 85% akcji sprzedane reszta do info , albo jeszcze mega wszczął w granice 2 zł zobaczymy .
W Poniedziałek zapowiada się spore odbicie oj będą zbierać bo już takiej okazji nie będzie . Chcieli zbierać pod koniec sesji w piątek ale już był koniec notowań na tej spółce , nawet ktoś wystawił po stronie kupna po 0,15 gr a potem po 0,20 gr i też się nie udało .