• W mordę Autor: ~bufon [80.50.139.*]
    Tego jeszcze nie pamiętam:)
  • Re: W mordę Autor: ~Duo [89.71.19.*]
    Dziwię się sprzedającym, bo spokojnie 20-30 gr wyżej można się ustawić, a przy takim popycie szybko i tam dojdziemy. W sumie przed wynikami nie rozumiem po co wogóle sprzedawać.
  • Re: W mordę Autor: ~bufon [80.50.139.*]
    Od dawna wiedziałem,że coś się święci:)
    Wszystko spada a nasz duonik powoli do góry jak by był z innej planety:)
  • Re: W mordę Autor: ~at [46.112.66.*]
    od rana na pokładzie,tutaj macie screena moich rannych transakcji http://bankfotek.pl/view/1965070
  • Re: W mordę Autor: ~o0o [46.77.124.*]
    No to krótko zabawisz hahaha. Już po duo. Szkoda...
  • Re: W mordę Autor: ~Gieniu [46.77.124.*]
    Jakie już, pytanie na ile My jesteśmy skłonni sprzedać to cacko, bo jesli bedzie opór, to inwestor nie koniecznie musi sie zadowolić 100% tylko np 60%. Wszystko zależy od ceny i chęci, mi przy 3,85 chęci brak :) przy 4,7 możemy gadać ;)
  • Re: W mordę Autor: ~at [46.112.66.*]
    dla mnie ta cena odpowiada,jak skupi większość i wycofa spółkę z GPW tym wirtualnym papierem będziemy sobie mogli tylko d... podetrzeć
  • Re: W mordę Autor: ~bufon [85.222.74.*]
    o0o masz racje szkoda Duo bo przez ostatnie lata dał bardzo ładnie zarobić a i technicznie można było wiele przewidzieć:)
    Na szczęście wezwanie z ceną całkiem przyzwoitą bo równie dobrze mogli zwalić na 2zł i ogłośić wezwanie np.po 2.5
    Nic jest w  tej chwili wiele przewartościowanych spółek które w niedługim czasie można zacząć pomału kupować.
    Na pamiątkę zachowam mały pakiecik:)
    pozdrawiam wytrwałych graczy bo tacy tylko tu zostali
  • Re: W mordę Autor: ~baltazar [78.8.237.*]
    ja swoj pakiet trzymam:)

w Wezwaniu jest informacja ze dopiero przy 80% zebranych akcji rozwza wycoanie z rynku.

w 2020 Duon dywidende bedzie mial po 50gr;)
  • Re: W mordę Autor: ~Ifcia [87.207.83.*]
    Moim zdaniem nie zbiorą 80%. Duzu udział Capital, a tam będa chcieli wyciagnać jak najwięcej.
    Ja sama tez nie sprzedaję.
  • Re: W mordę Autor: ~anon [89.73.47.*]
    arząd Capital Partners S.A. (dalej "Spółka") informuje, że w dniu 8 stycznia 2016r. Spółka zawarła z Fortum Holding BV z siedzibą w Amsterdamie umowę (Commitment Letter), na mocy której w przypadku ogłoszenia w dniu zawarcia umowy przez Fortum Holding BV lub jego podmiot powiązany wezwania na wszystkie akcje Grupy DUON S.A. w trybie przewidzianym w art. 74 ust. 1 ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych po cenie nie niższej niż 3,85zł za jedną akcję Spółka zobowiązała się do odpowiedzi na ogłoszone wezwanie i złożenia zapisu na sprzedaż wszystkich posiadanych przez siebie 2.754.325 akcji Grupy DUON S.A. po cenie określonej w wezwaniu.
  • Re: W mordę Autor: ~ktośtam [164.126.220.*]
    to po temacie
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.