Jak nie rośnie codziennie po 30% to już po wzrostach, dystrybycja, balon itp. Mośki z waz ynwestory od siedmiu boleści. Dziś piątek to i marazm, w przyszłym tyg. atak na lokalny szczyt i z tego co było wczoraj widać pęknie jak skrakciała guma w waszych gaciach !
tu nie chodzi o ilość ,tutaj chodzi o ,,jakość,,ja mam 40k i jestem drobnym akcjonariuszem świadomym celu do którego dążę krótko pisząc ,tacy jak s20 (nie uwłaczając mu rzecz jasna ) to właśnie dla mnie tzw. leszczyna-groszołapy ,grosikowcy -jak zwał ,tak zwał,ludzie którzy dla zarobku zrobią wszysto..nie mam szacunku dla takich ,,inwestorów,,,choć mam szacunek dla tych co mają choćby 1000 akcji ale nie spamują od rana do wieczora jak w/w
Poniżej 5% to drobni inwestorzy. Leszczyna to ciułacze mający wartość portfela poniżej 10 tyś zł . Niestety leszcze najczęściej kupują na szczytach i sprzedają na dołkach.
Dnia 2016-01-08 o godz. 13:27 ~j23 napisał(a): > teraz mamy górkę wiec mozliwy spadek,tylko prosze bez wyzwisk
Punkt widzenia zależy od stanu posiadania. Ja tam górki nie widze tylko przygotowanie do kontynuacji 2 fali wzrostowej - już pewnie nie dziś - ale od poniedziałku. Trwają próby zbierania od tych, którzy również widzą górkę - ale jak widać tylko ty ją widzisz.
Tylko się przypominam. Pisałem Wam przy 13 groszach że to okazja żeby wywalić i spokojnie odebrać po 10 albo i niżej. Teraz zaczynam zbierać akcyjki na czwarte kółko. A Wy dalej marzycie o swoich 20 groszach. Pozdro dla naganiaczy na wzrosty Lark Zeus noname mati Dajcie sobie spokój bo nikogo nie namowicie na ten papier po cenie wyższej jak 13 groszy
ja to chociarz piszę pod 1 nikiem a nie tak jak niektórzy wielonikowcy naganiający na spadki
słabo doinformowany jesteś bo jak rozumię interesujesz się spółką skoro chcesz po te 8-9 gr kupić więc naganiaj dalej może się załapiesz tylko jak ty pęcherz opanujesz po zakupie jak 6 zobaczysz przez np. tydzień?