Na czym aktualnie stoimy (albo lepiej leżymy) ? Co z porozumieniem ? Są jakiekolwiek szanse na odzyskanie pieniędzy ?
Jestem świeżym graczem i kompletnie nie mam pojęcia co mogę zrobić z tymi akcjami, mógłby mi ktoś to wytłumaczyć ? Czy one po prostu znikną za jakiś czas ?
Jak na razie nikt nie zgłasza się z ofertą kupna, a i po panu "mayamak" słuch zaginął. Ani nie napisze co działa, ani żadnego znaku że wogóle działa w sprawie. Cóź chyba już "zimny trup".
Dnia 2016-02-10 o godz. 09:47 ~ktoś napisał(a): > Jak na razie nikt nie zgłasza się z ofertą kupna, a i po panu "mayamak" słuch zaginął. Ani nie napisze co działa, ani żadnego znaku że wogóle działa w sprawie. Cóź chyba już "zimny trup".
Jak będę miał coś konkretnego "na stole" to napiszę, teraz mogę jedynie poklepać po ramieniu i powiedzieć "będzie dobrze". Niestety sprawy, których się podjąłem nie są proste i zajmą trochę czasu. Nie jestem w stanie powiedzieć na chwilę obecną nic co dalej będzie z Nicolasem, zgadzam się z stwierdzeniem że to "zimny trup", dlatego też został wywalony z giełdy, jednak to do czego się zobowiązałem nadal realizuję.
Sprzedam 100tysi po jednym groszu to jest promocja jak nico wroci to do 6 groni dojdxie kupcie to odemnie przynajmniej dziecku kupie nart na przyszla zime to jak pamietac kto pierwszy ten kokosy jeszcze zarobi spieszyc sie