budopola odratowuja, niezdarnie ale jednak. I ja mam tu pytanie? Z kim grają antki, bo juz tak namieszali z tym radaczynskim,ze sie troszkę pogubilem...
Antki to juz w nic nie grają mają 500000 akcji i nic nie mogą zrobic,jak będzie Walne to wyleca i dlatego nic nie próbują zrobic ale predzej czy pozniej to Walne musi byc,albo koniec ganta
g.antkowiak jest prokurentem w gancie i wielu innych spolkach córkach. Poza tym mlodsze pokolenie klanu antkowiakow zasiada w zarządach tych spolek celowych.
....ze bedzie lepiej niz dobrze. Cel maskarady jest jeden,zarabiac na prowadzonej dzialalnosci i jeszcze wiecej na zebranych papierkach. Antki tylko formalnie same sobie strzelily w kolana , w rzeczywistosci to oni rozdaja karty. Czas weryfikator odpowie kto postawil wlasciwa teze, wiec czekamy.
To ze nie sa,nie znaczy,ze nie beda. Papier skupiony dlatego byl wylot,teraz juz nikt im nie moze podbierac. Ten manewr dal jeszcze jedna korzysc,o niczym nie musza nas informowac. Nie mamy pojecia co sie dzieje w spolce. To jak powiedzialem tylko i wylacznie moja teza ,dla mnie logiczna, a to czy mam racje,czy mi sie tylko wydaje dowiemy sie w blizej nieokreslonym czasie. Pozdro
Tylko z tego co tutaj napisałeś to logicznie mysląc nigdy nie wrócą do notowań bo niby po co jak teraz pomimo że nie są notowane akcje a i tak działają a do tego jeszcze nie muszą podawać żadnych informacji to wg mnie lepiej tak mają bo jakby mieli jakieś przychody i zyski to mogą sie dzielić tylko wewnątrz firmy czyli tylko między sobą. Czy nie tak?
Chyba nie tak. To,ze spolka nie jest notowana,nie znaczy,ze przestala byc spolka akcyjna,Ty jakies papierki masz, inni i ja tez. Dla mnie na 99% do notowan to wroci,ale nawet jesli nie to dywidende rowniez chetnie przytule. Kolejny raz powiem -czekamy.......
Zadna pewnosc, tylko moje przemyslenia. Spolka nie jest notowana ,wiec nikt na podstawie moich czy innych wpisow nie moze podjac decyzji o zakupie lub sprzedazy,mozna sobie pozwolic na troche optymizmu,bo gorzej byc nie moze. Ja po prostu nie wierze,ze mozna sobie rozkrasc spolke i spokojnie bujac na wolnosci.Juz kilka miesiecy temu pisalem,ze beda ten walek odkrecac,bo w przeciwnym wypadku kara. A po co marnowac sobie zycie, jak takie odkrecenie da mnostwo zarobic i ocalic bezcenna wolnosc. To jest dla mnie logika ,a prawo do jej zastosowania przyniosla mi jesien.