Tylko kurs w d..... No, ale można tanio kupować. Przesadzasz z tym naganianiem. Spółka musi coś pokazać. Na razie od prawie roku nic się nie wydarzyło. Pa.
No nie wiem czy nic nie pokazała ja widzę duża poprawę wyników i akcje które kupowałem po 20-30 gr dzisiaj są 200% droższe
no i plusem jest komunikat o zakupie akcji przez Wiceprezesa 32 tyś sztuk ze średnia ceną około 65 gr można sprzedawać i zbijać kurs jednak jak kupował 28,5 tyś sztuk po 67gr w lipcu to chyba wierzy w rozwój
Nie bądź dziecko. Zarząd kupił za niecałe 2000 pln. Pewnie tylko po to zebyś miał o czym pisać.
- w dniu 30 grudnia 2015 r pan Łukasz Misztal nabył łącznie 3500 akcji zwykłych Maxipizza S.A. po cenie 0,56 zł za każdą akcję, transakcje odbyły się w ramach sesji zwykłej na rynku NewConnect.
Ze stroną warto się zapoznać. W zakładce, informacje finansowe, wybrane dane finansowe i podstawowe wskaźniki finansowe - ostatnie dane pochodzą z roku 2010. I pewnie to nie jest przypadek, bo jak zapoznamy się z dokumentami korporacyjnymi, a konkretnie z memorandum informacyjnym to wyczytamy, że w 2010 roku zysk miał wynieś 1,5 mln PLN. Życie jest brutalne i zweryfikowało te plany.