• Nowa strona www.maxipizza.pl Autor: ~Fxinwestor [94.141.131.*]
    www.maxipizza.pl

wszystko idzie w dobrym kierunku

Fundamenty są
    Wiceprezes kupuje
    Zyski są
    Gotówka jest
    Zadłużenia brak

W oczekiwaniu na kolejne wyniki za IV kwartał by można było podsumować cały 2015r.
  • Re: Nowa strona www.maxipizza.pl Autor: ~Kwaśny [83.30.163.*]
    Tylko kurs w d.....
    No, ale można tanio kupować.
    Przesadzasz z tym naganianiem. Spółka musi coś pokazać. Na razie od prawie roku nic się nie wydarzyło. Pa.
  • Re: Nowa strona www.maxipizza.pl Autor: ~Fxinwestor [46.238.245.*]
    No nie wiem czy nic nie pokazała ja widzę duża poprawę wyników i akcje które kupowałem po 20-30 gr dzisiaj są 200% droższe

no i plusem jest komunikat o zakupie akcji przez Wiceprezesa 32 tyś sztuk ze średnia ceną około 65 gr można sprzedawać i zbijać kurs jednak jak kupował 28,5 tyś sztuk po 67gr w lipcu to chyba wierzy w rozwój

http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=2242699#android

nikt nawet tego nie skomentował a to pokazuje, że przed nami szansa na kolejne wzrosty

Myślę że Wiceprezes co jakiś czas skubnie trochę akcji szczególnie że cena jest atrakcyjna

każdy ma swoje zdanie
  • Re: Nowa strona www.maxipizza.pl Autor: ~Fxinwestor [46.238.245.*]
    link

Więc coś tam się jednak dzieje
  • Re: Nowa strona www.maxipizza.pl Autor: ~Kwaśny [83.30.163.*]
    Nie bądź dziecko. Zarząd kupił za niecałe 2000 pln. Pewnie tylko po to  zebyś miał o czym pisać.

- w dniu 30 grudnia 2015 r pan Łukasz Misztal nabył łącznie 3500 akcji zwykłych Maxipizza S.A. po cenie 0,56 zł za każdą akcję, transakcje odbyły się w ramach sesji zwykłej na rynku NewConnect.
  • Re: Nowa strona www.maxipizza.pl Autor: ~PIZZA [194.242.62.*]
    Jedno zero zgubiłeś

to że kupił 28500 sztuk po 67gr to już omijasz ??   tutaj wydał na to 19.100,00 zł

3500 razy 56gr.

czyli razem ponad 20.000,00 zł

Faktycznie nigdy nie kupował od debiutu teraz mówi a wrzucę 20 tyś  po 67 gr

Możesz pisać co chcesz ale w mojej ocenie to  również dobra informacja

Uważam że te spory są nie potrzebne kto chce niech kupuje kto chce niech sprzedaje
  • Re: Nowa strona www.maxipizza.pl Autor: ~prezes [37.152.18.*]
    Nie bądzcie śmieszni, ten większy pakiet nabył 6 miesięcy temu i już pewnie go sprzedał tylko jeszcze nie ujawnił.
  • Re: Nowa strona www.maxipizza.pl Autor: ~Kwaśny [83.7.235.*]
    Nic nie zgubiłem:

3500 x 0,56 = 1960pln

Grubo zarząd kupuje. Chyba wierzy w spółkę.

Po zakupach letnich zarząd ma nieźle w plecy. Ale to już inna historia.  Och leszcze.
    No to jesteśmy w czarnej dupie..... lecimy na wartość księgową 42gr.  czy niżej ?

28448 x 0,67 = 19.060,16 zł

Gdyby sprzedał to w komunikacie za 2015r musiałby to ująć  a on ujął tylko zakupy po 67 i 56 gr

• Re: Nowa strona www.maxipizza.pl Autor: ~Kwaśny [83.7.235.*]
    42 grosz i niżej  - to by było fajnie. Będzie można tanio kupować.
    Oby dali to będzie ładnie, tylko oby wyniki nie były za dobre bo jeszcze wartość księgowa wzrośnie
  • Re: Nowa strona www.maxipizza.pl Autor: eszton [95.40.203.*]
    Ze stroną warto się zapoznać. W zakładce, informacje finansowe, wybrane dane finansowe i podstawowe wskaźniki finansowe - ostatnie dane pochodzą z roku 2010. I pewnie to nie jest przypadek, bo jak zapoznamy się z dokumentami korporacyjnymi, a konkretnie z memorandum informacyjnym to wyczytamy, że w 2010 roku zysk miał wynieś 1,5 mln PLN. Życie jest brutalne i zweryfikowało te plany.
[x]
MAXIPIZZA 3,27% 0,44 2026-02-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.