siedzisz tu kilka lat i na dnie chcesz zrezygnować ? popatrz na srednie 300-250-200-150 zmieniamy trend ? Twoje akcje Twoja decyzja - wiesz ze to dobra spółka - rób jak uważasz
kgh ponizej 5000usd za miedź generuje straty a miedz minimum moze osiagnac za rok - na kghm chyba bedzie proba wrogiego przejecia tylko nie wiem czy przy 20 czy 30 zeta nawet bre wywalilo kghm z portfeli , informatyka górą
A ja juz wasko wywaliłem i kupiłem KGHM bo szybciej na miedziaku zarobie niż na wasko(tylko dzięki usrednianiu coś zarobilem)! A próg bólu wg Prezesa KGHM jest przy 4000usd/t- przynajmniej tak mówił we wrześniowym wywiadzie! Straciłem cierpliwość do was! Żelaznemu życzę wzrostów które są prawdopodobne w okolicy wyników!
prezesik powinien to g.....o zabrać z GPW i wytapetować sobie mieszkanie akcjami ,na pewno wtedy by był szczęśliwy ,z nikim nie musiał by się dzielić ,dywidendę miałby całą
coś ostatnio straszna cisza na papierze, na stronie firmy mam nadzieje , że pracują nad czymś dużym, i mam nadzieje , że te 15 baniek za wcześniejszy wykup obligcjii COIG przeznaczylo na wadium :) pozdro