Psychologia. Ten przewał trwa w najlepsze od 3 miesięcy co najmniej - kurs zwalany jest pakietem do 10 akcji i kończy dzień na dużym minusie. To typowa gra na wyniszczenie słabych, a nóż oddadzą akcje po tak śmiesznej cenie.
Obrotu nie ma akcje takie są i tak 10 krotnie poszli do góry nie wiadomo co dalej hm ja i tak chce sie dlugoterminowo tu zatrzymać bo nie ma sensu skakaćpo innych spolkach a kghm to strach brac
nie poleci prezess mówilekspansja zagraniczna i rynek glony co ci sie dzieje jak estes juz zarobiony i wyszedles jak powiadasz ja np jestem dlugoterminowo
wszystko tak, zniecierpliwiony i nieświadomy akcjonariat oddaje akcje w silne ręce. W najbliższym czasie powinny pojawić się komunikaty, pozostaje tylko pytanie w jakiej kolejności ? Proszę układać dowolnie -wstępna informacja o przychodach za 4Q -informacja o istornym zamówieniu -raport kwartalny za 4Q -terminy przekazywania raportów okresowych
a tak przy okazji Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla akcjonariuszy i zarządu.
Ps. Widzę nowe nicki, czyżby stary akcjonariat został wykruszony?
Stary akcjonariat jeszcze się trzyma :D Pamiętajmy dodatkowo o 3 umowach o współpracę :) Orange, ECO ENERGY POLAND i trzecia która przerodziła się we wspólną działalność w usa.
Na rynek główny nadal mamy za małą kapitalizację wiec muszą teraz nad tym popracować a o kontrakty jestem spokojna. Liczę po cichu jeszcze na doracje zw środków unijnych.
Dokładnie....... żeby łyknąć duży kontrakt muszą mieć kapitalizacje. Środki unijne mogą być rozrusznikiem. Jestem dobrej myśli, opadnie zawierucha polityczna i rynek ruszy w górę.
Zarząd APANET S.A. z siedzibą we Wrocławiu („Emitent”, „Spółka”), w nawiązaniu do raportu bieżącego EBI Emitenta nr 26/2015 z dnia 15 września 2015 r., informuje, iż w dniu 11 stycznia 2016 r. do siedziby Spółki wpłynął list intencyjny w przedmiocie wdrożenia systemu sterowania oświetleniem przez APANET Green System sp. z o.o. (spółka zależna od Emitenta) oraz SunView LED, LLC („Partner”).
Przedsięwzięcie dotyczy modernizacji systemu oświetlenia na terenie centrum dystrybucyjnego dużego producenta odzieży, znajdującym się w Henderson w Stanach Zjednoczonych. Współpraca zakłada implementację rozwiązań Spółki do opraw oświetleniowych produkowanych przez Partnera oraz zaprojektowanie inteligentnego systemu sterowania oświetleniem przy ich wykorzystaniu.
Szczegółowe warunki współpracy przy realizacji projektu są aktualnie przedmiotem rozmów pomiędzy partnerami. Po zakończeniu negocjacji Emitent przekaże informację o ich rezultacie w formie raportu bieżącego.
Zdarzenie jest efektem konsekwentnej realizacji przyjętej przez Emitenta strategii rozwoju zakładającej dynamizację sprzedaży krajowej oraz zagranicznej. Zarząd podjął decyzję o publikacji wyżej wymienionej informacji z uwagi na spodziewany istotny pozytywny jej wpływ na sytuację gospodarczą, majątkową i finansową Emitenta w przyszłości.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu „Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku
Potwierdzone, nie potwierdzone, list intencyjny na NC to antywskaźnik, chociaż jestem pewien, że nie w przypadku tej spółki. Rynek jednak widać ma inne zdanie. Pamiętajmy, że Apanet współpracuje z tamtejszymi firmami nie od dzisiaj. Dla mnie istotną informacją jest czwartkowa konferencja organizowana przez Apanet i Echelon, takie spotkania prędzej czy później zaowocują kolejnym "Bydgoszczem"
Jeżeli to jest kontrahent o którym myślę,to nie wiem czy są w stanie zaspokoić ich zapotrzebowanie na wszystkich obiektach. Tego sie nie spodziewałam no ale poczekajmy na oficjalne potwierdzenie nazwy kontrahenta.
...a jak koniecznie chcą sprzedawać, to niech chociaż poczekają na popyt, a nie szmacą kurs. Po konferencji pewnie znowu pojawi się seria artykułów tak jak to było ostatnio i może dowiemy się czegoś ciekawego.
Jestem spokojna i przekonana że za chwil kilka bedą wyrywać sobie akcje i nastąpi mocny deficyt papiera. Czekam na oficjalne info o wartosci kontraktu i nazwie podmiotu i oczywiście nowym kontrakcie.
Swoją drogą to niesamowite jaki przemyślany PR prowadzą. W czwartek konferencja odbędzie się na terenie GPW, oni poważnie traktują przejście na rynek główny i ciężko pracują na swój wizerunek, to musi się udać, zwyczajnie zasługują na to.
Żałuje ze sprzedałem mogłem chociaż zostawi 50% akcie ale taka kolej zeczy nic sie nie działo a tu prosze Mega niespodzianki pozdrawiam wszystkich wytrwałych