• Cos nie tak Autor: ~xxxs [188.146.130.*]
    wyskoczyłem dzis dużym pakietem niewiem co sie dzieje lecz cały czas spada przerzucam sie na cos innego tu sie nic nie dzieje
  • Re: Cos nie tak Autor: ~ttt [37.47.97.*]
    to szkoda ze nie poczekales do wynikow

• Re: Cos nie tak Autor: ~Mirek [31.41.232.*]
    Jeśli to prawda, że wywaliłeś 7375 akcji i kurs nie spadł to raczej pozytywna informacja dla nas :P
  • Re: Cos nie tak Autor: ~mm [185.22.136.*]
    a skad by tyle mial akcji,kiedy wyniki
  • Re: Cos nie tak Autor: ~xxxs [188.146.130.*]
    Posłem na wig 20 musiałem uśrednić kghm pozdrawiam wszystkich oczywiście bede zaglądał
  • Re: Cos nie tak Autor: ~xxxs [188.146.130.*]
    A w APANET jestem dokładnie od 9 lutego
  • Re: Cos nie tak Autor: ~xxxs [188.146.10.*]
    No i co jak myślicie wielki mi obrót 4 akcje przez cały dzien za 25 zł albo zostali sami wytrwali ale poco ktoś obniżył tymi 4 akcjami
  • Re: Cos nie tak Autor: ~ssak [83.7.188.*]
    Psychologia. Ten przewał trwa w najlepsze od 3 miesięcy co najmniej - kurs zwalany jest pakietem do 10 akcji i kończy dzień na dużym minusie. To typowa gra na wyniszczenie słabych, a nóż oddadzą akcje po tak śmiesznej cenie.
  • Re: Cos nie tak Autor: ~ry7ch [66.249.81.*]
    Przypominam że wzrosty były wywoływane też 10 akcjami ...i powrót teraz do bazy tj 0,40 zł
  • Re: Cos nie tak Autor: ~ttt [37.47.73.*]
    Obrotu nie ma akcje takie są i tak 10 krotnie poszli do góry nie wiadomo co dalej hm ja i tak chce sie dlugoterminowo tu zatrzymać bo nie ma sensu skakaćpo innych spolkach a kghm to strach brac

• Re: Cos nie tak Autor: ~xxxs [188.146.66.*]
    Masz racje kghm teraz to niewiadoma ale apanet niezłe sobie powiewa niczym wiaterek tu to chyba sami długo terminowi
  • Re: Cos nie tak Autor: ~ssak [31.179.82.*]
    I dobrze, wole taki spokój na spółce niż to, co dzieje się np. na EFE.
  • Re: Cos nie tak Autor: ~xxxs [188.146.73.*]
    Spokój OK. Ale co by sie stało jak apanet poleci po np 50gr z ilu jest tu ludzi co kupili po np 7 jle juz było takich firm TZW na podbitkę
  • Re: Cos nie tak Autor: ~ttt [31.61.137.*]
    nie poleci prezess mówilekspansja zagraniczna i rynek glony co ci sie dzieje jak estes juz zarobiony i wyszedles jak powiadasz ja np jestem dlugoterminowo

• Re: Cos nie tak Autor: ~Frytka [188.146.72.*]
    wszystko tak, zniecierpliwiony i nieświadomy akcjonariat oddaje akcje w silne ręce. W najbliższym czasie powinny pojawić się komunikaty, pozostaje tylko pytanie w jakiej kolejności ? Proszę układać dowolnie
    -wstępna informacja o przychodach za 4Q
    -informacja o istornym zamówieniu
    -raport kwartalny za 4Q
    -terminy przekazywania raportów okresowych

a tak przy okazji Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla akcjonariuszy i zarządu.

Ps. Widzę nowe nicki, czyżby stary akcjonariat został wykruszony?
  • Re: Cos nie tak Autor: ~Mirek [31.41.232.*]
    Stary akcjonariat jeszcze się trzyma :D Pamiętajmy dodatkowo o 3 umowach o współpracę :) Orange,  ECO ENERGY POLAND i trzecia która przerodziła się we wspólną działalność w usa.
    Na rynek główny nadal mamy za małą kapitalizację wiec muszą teraz nad tym popracować a o kontrakty jestem spokojna. Liczę po cichu jeszcze na doracje zw środków unijnych.
  • Re: Cos nie tak Autor: ~Laik [31.179.209.*]
    Dokładnie....... żeby łyknąć duży kontrakt muszą mieć kapitalizacje. Środki unijne mogą być rozrusznikiem. Jestem dobrej myśli, opadnie zawierucha polityczna i rynek ruszy w górę.
    Ruszy i to na dniach.
  • Re: Cos nie tak Autor: ~ppp [213.199.214.*]
    mamy nowe info.
  • Re: Cos nie tak Autor: ~Max [95.40.165.*]
    i to prosto z USA, gratulacje dla Apanet....
    czytajcie na nc.....
    nic nie będę komentował.......
  • Re: Cos nie tak Autor: ~xxxs [188.146.68.*]
    Napiszcie co tam mówią
  • Re: Cos nie tak Autor: ~ppp [213.199.214.*]
    Zarząd APANET S.A. z siedzibą we Wrocławiu („Emitent”, „Spółka”), w nawiązaniu do raportu bieżącego EBI Emitenta nr 26/2015 z dnia 15 września 2015 r., informuje, iż w dniu 11 stycznia 2016 r. do siedziby Spółki wpłynął list intencyjny w przedmiocie wdrożenia systemu sterowania oświetleniem przez APANET Green System sp. z o.o. (spółka zależna od Emitenta) oraz SunView LED, LLC („Partner”).

Przedsięwzięcie dotyczy modernizacji systemu oświetlenia na terenie centrum dystrybucyjnego dużego producenta odzieży, znajdującym się w Henderson w Stanach Zjednoczonych. Współpraca zakłada implementację rozwiązań Spółki do opraw oświetleniowych produkowanych przez Partnera oraz zaprojektowanie inteligentnego systemu sterowania oświetleniem przy ich wykorzystaniu.

Szczegółowe warunki współpracy przy realizacji projektu są aktualnie przedmiotem rozmów pomiędzy partnerami. Po zakończeniu negocjacji Emitent przekaże informację o ich rezultacie w formie raportu bieżącego.

Zdarzenie jest efektem konsekwentnej realizacji przyjętej przez Emitenta strategii rozwoju zakładającej dynamizację sprzedaży krajowej oraz zagranicznej. Zarząd podjął decyzję o publikacji wyżej wymienionej informacji z uwagi na spodziewany istotny pozytywny jej wpływ na sytuację gospodarczą, majątkową i finansową Emitenta w przyszłości.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu „Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku
  • Re: Cos nie tak Autor: ~xxxs [188.146.66.*]
    Dzięki ciekawe czy to potwierdzone info w 100%
  • Re: Cos nie tak Autor: ~grzesiek [31.183.85.*]
    Potwierdzone, nie potwierdzone, list intencyjny na NC to antywskaźnik, chociaż jestem pewien, że nie w przypadku tej spółki. Rynek jednak widać ma inne zdanie. Pamiętajmy, że Apanet współpracuje z tamtejszymi firmami nie od dzisiaj. Dla mnie istotną informacją jest czwartkowa konferencja organizowana przez Apanet i Echelon, takie spotkania prędzej czy później zaowocują kolejnym "Bydgoszczem"
    Jeżeli to jest kontrahent o którym myślę,to nie wiem czy są w stanie zaspokoić ich zapotrzebowanie na wszystkich obiektach.
    Tego sie nie spodziewałam no ale poczekajmy na oficjalne potwierdzenie nazwy kontrahenta.
  • Re: Cos nie tak Autor: ~Nowy [37.47.32.*]
    A gdzie ta konferencja?
    http://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/kalendarium-isbnews,224,0,1993696.html

Jeśli natomiast pytasz o miejsce, to pewnie wiedzą to zaproszeni...
  • Re: Cos nie tak Autor: ~Laik [78.10.51.*]
    Radzę kupować akcje póki mamy w niskiej cenie.
    ...a jak koniecznie chcą sprzedawać, to niech chociaż poczekają na popyt, a nie szmacą kurs. Po konferencji pewnie znowu pojawi się seria artykułów tak jak to było ostatnio i może dowiemy się czegoś ciekawego.
  • Re: Cos nie tak Autor: ~xxxs [188.146.8.*]
    Wszystko to strasznie powoli sie odbywa małe obroty jakiś list o którym nikt sie nie wypowie tylko domyślam sie , lub podejrzewam itp
  • Re: Cos nie tak Autor: ~mm [185.22.139.*]
    siedziec spokojnie na czterech literach i nie skakac po 100 akcji
    Jestem spokojna i przekonana że za chwil kilka bedą wyrywać sobie akcje i nastąpi mocny deficyt papiera. Czekam na oficjalne info o wartosci kontraktu i nazwie podmiotu i oczywiście nowym kontrakcie.
    Tutaj jest trochę więcej ciekawych informacji niż w dzisiejszym komunikacie, bardzo mi się to podoba.

http://www.elektroonline.pl/news/8735,System-sterowania-oswietleniem-firmy-Apanet-wdrazany-w-USA

Swoją drogą to niesamowite jaki przemyślany PR prowadzą. W czwartek konferencja odbędzie się na terenie GPW, oni poważnie traktują przejście na rynek główny i ciężko pracują na swój wizerunek, to musi się udać, zwyczajnie zasługują na to.
    Zawodostwo przez duże Z.
  • Re: Cos nie tak Autor: ~xxxs [188.146.68.*]
    Żałuje ze sprzedałem mogłem chociaż zostawi 50% akcie ale taka kolej zeczy nic sie nie działo a tu prosze Mega niespodzianki pozdrawiam wszystkich wytrwałych
  • Re: Cos nie tak Autor: ~Max [77.115.124.*]
    o której ta konferencja i na jakim programie???
    A pisałam że będzie się działo, mogę dodać tylko że to wstęp bo wchodzi grubszy kapital. Ktoś wybiera się na konferencje?
  • szykuje się kolejka chętnych instytucji do wejścia kapitałowego Autor: ~yankee [89.231.96.*]
    powinni się spieszyć bo w USA zainwestowanie w cutting edge tech 100 mln $ to drobnica...
    2 cyfry mogą pojawić się już po wynikach za 2015 r.
[x]
APANET 2,11% 0,97 2026-05-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.