masakra, dali by już pohandlować bo tak to nawet jeszcze zlecenia na k nie wystawilem bo nic nie wiadomo, przez jeden głupi papierek mamy tyle opóźnienia
karolek, gdzie Ty widły oglądasz? Jak ty same takie spółki masz. Molmedica, topmedica, colomedica i miałeś jeszcze petrola. Na hawe cos się dzieje, więc może i tam wejdź:)
A tak poważnie . Czy istnieją realne szanse na dalsze funkcjonowanie tej spółki? czy po prostu straciłem pieniądze? Ps: nie zagladałem tu od kilku miesiący będąc przekonanym że strata jest pewna i ogłoszą upadłość.Bardzo prosze o rzeczowe odpowiedzi albo wstrzymanie sie od głosu. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku;-)
Dnia 2016-01-06 o godz. 16:06 ~wojtus napisał(a): > Plewy w głowie masz tepy h.ju
Nie jesteś w stanie sklecic jednego zdania w języku polskim .Stosujesz rownoważniki zdań a w nich obelgi. Pytam skąd tyle w tobie złości.Czyzby w kościółku grzechy nie zostały odpuszczone? Może te parę złotych które przepadło było wszystkim co miałeś do spełnienia snów a tu nici..........zes.ało się,przepadło. Ha,ha,ha,ha. Było i nie ma .I nie będzie!!!!!!!!
Dnia 2016-01-06 o godz. 15:22 ~zenek_martyniuk napisał(a): > toz to wydmucha, jedyne co zostalo to dlugi.
Dzięki. Dawno temu uznałem tą kasę za bezpowrotnie straconą i ze zdziwieniem zobaczyłem że jeszcze istnieje ten watek skoro nie ma spółki. Brak spółki, aktywów a udziałowcy stracili kasę . TYLE. Ps: nie zaglądałem tu przez kilka miesięcy bo nie gram juz na giełdzie ale nadal POSIADAM TE AKCJE nic nie warte więc WOLNO zajżeć na wątek gdzie przegrani giełdowicze roją o odzyskaniu straconej kasy. Ja nie roję.Nie mam nadzieji. Ale trzeba patrzeć w przyszłość i NIE GRAĆ na giełdzie bo wiecej ludzi tu traci niż zyskuje. Tak na prawdę na giełdzie zyskują tylko zarządzający Fundami.Koniec kropka.