• gant Autor: ~lukasz [193.59.17.*]
    Ludzie czy wam nie szkoda waszych pieniędzy na które trzeba było zapracować i które zainwestowaliscie czy to w akcje czy obligacje ganta. Zmobilizujmy się my mniejszosciowi akcjonariusze zobaczmy ile tak naprawdę posiadamy akcji czy jesteśmy wstanie ogłosić wza, jeśli by się udało to trzeba zmienić władzę spółki przeprowadzić rzeczowy audyt uregulować strukturę organizacyjną samego ganta jaki i jego spółek-córek. Przeanalizować sytacje Odra Tower i innych składników majątkowych. To jest zadanie dla nas jeśli jeszcze tu ktoś został i jeśli ktoś jeszcze myśli o odzyskaniu chociażby części zainwestowanych pieniędzy. A może udało by się ganta jeszcze uratować i wyprowadzić na prostą? Kto wie
  • Re: gant Autor: ~ciolek [90.156.106.*]
    Ble ble ble....
  • Re: gant Autor: ~merytoryczny [193.59.17.*]
    Nic dodać nic ująć prawdziwy z ciebie Ciołek. Zamiast rzeczowo pogadać to tylko nalać się umie
  • Re: gant Autor: ~bkosz [87.250.183.*]
    Faktycznie Ciołek nic dodać nic ująć.Jeżeli będziemy wszyscy tacy Ciołkowaci to Gant, a co za tym idzie nasze finanse - przepadną!!!
  • Re: gant Autor: ~lukasz [193.59.17.*]
    Dlatego właśnie koledzy pora na naszą mobilizację merytoryczna dyskusje i pora podjąć działania
  • Re: gant Autor: ~as [178.43.64.*]
    Dnia 2016-01-03 o godz. 21:36 ~lukasz napisał(a):
    > Dlatego właśnie koledzy pora na naszą mobilizację merytoryczna dyskusje i pora podjąć działania

wybierzmy ankowiaka , niech nas reprezentuje

• Re: gant Autor: ~olo [81.26.28.*]
    jaka firma tacy akcjonariuszy. Istna żenada
  • Re: gant Autor: ~Piotrek [83.21.49.*]
    Ja mam obligacje - 19 szt serii 0513...
  • Re: gant Autor: ~adam [81.26.28.*]
    Więc się zbierzmy i akcjonariusze i obligatariusze i zawalczmy o nasze pieniąsze
    No ale co to znaczy zbierzmy się, czy ktoś ma jakieś konkretne propozycje
  • Re: gant Autor: ~bodzio [193.59.17.*]
    No właśnie co możemy zrobić?
    Może pierwszy krok to próba zwołania WZA?
  • Re: gant Autor: ~leon [91.40.102.*]
    Teraz jest dobry czas ,poczekac jak P Ziobro pozmienia prokuratorow ,,bo do wyborow wszystko byl tuszowane,a ludzie zastraszani
    To jest sprawa wylacznie dla P,Ziobro by rozliczyl cinkciarz Antkowiakow-innei opcji nie ma
    To może zacznijmy działania od napisania skarg do Ziobry. Chyba pora nagłośnić tę sprawę
  • Re: gant Autor: ~pisior [90.156.106.*]
    Kolego, nowy czlonek rady nadzorczej budopola jest pisowcem. Idz do niego!
  • Re: gant Autor: ~anty [193.59.17.*]
    A pisiory to nie złodzieje? Jeszcze większe
  • Re: gant Autor: ~as [83.24.149.*]
    panowie trzeźwo , tu już jest koniec od dawna , i tu trzeba być pogodzonym , ten przekręt ujdzie bezkarnie , i nasze pisanie nie wiele da , wydojono co się dało i kogo się dało
  • Re: gant Autor: ~Elzbieta [89.25.228.*]
    Trzeba coś robić, ale tu się nikt nie skrzyknie, bo większość piszących to malkontenci. Negują wszystko i chcieliby, żeby im gotowe rozwiązania podać na tacy. Kiedyś oszukani przez Getin potrafili się zebrać
  • Re: gant Autor: ~sprawiedliwość [188.33.37.*]
    Z tego co wiem to za mało jest osób by coś zrobić , taka akcja była/jest także jak ktoś chce to niech poczyta :

https://www.bankier.pl/forum/temat_informacja-do-mniejszych-akcjonariuszy,18736705.html
    Ja mam dokładnie 122.895 akcji. Podawać ile kto ma i zobaczymy co sie da zrobić
  • Re: gant Autor: ~sprawiedliwość [188.33.41.*]
    Akcjonariusz o nicku wroclove który prowadzi akcje o której pisałem ma z innymi osobami z tego co wiem ( stan na koniec grudnia ) około 10-15 % akcji tj około 3-4 mln
    To niech sam napisze ile ma/mają a nie jakieś domniemania
[x]
GANT -14,29% 0,07 2015-05-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.