• Zyczenia dla akcjonariuszy Autor: ~POLO [193.201.167.*]
    Panowie i Panie
    Udanych finalizacji zapoczątkowanych przejeć, rozsadnie wydanych pieniedzy z ostatnich emisji, madrych decyzji Zarządu i....
    podniesienia wartosci 1 akcji o kolejną złotówkę na koniec 2016...

Notowanie z 30.12.2016
    EMT - 5.30 PLN

:-) :-)
  • Re: Zyczenia dla akcjonariuszy Autor: ~sega [31.178.208.*]
    Oby te 4.30 tak niespodziewanie wykreowane na koniec sesji roku 2015 stało sie nieprzekraczalnym minimum w roku 2016. Wielokrotnie pisalem ze pozytywy wielokrotnie przewyzszaja negatywy /na ta chwile ciezko wskazac/ Duzy pozwoli , zechce. a kurs w gore bo nie bedzie miał innego wyjscia. Czasami tez traciłem wiare, nawet sprzedałem czesc waloru by odkupic mam nadzieje po atrakcyjnej cenie w okolicach 4 .00 - 4.10. Kolejne istotnie znaczace informacjie splyna do akcjanoriuszy w roku 2016,poniewaz spólka niewatpliwie rozwija sie b.dynamicznie.Pare tygodni temu pisałem o znacznych zakupach akcji Pana prezesa /w grudniu kolejne/ i niech to bedzie wyznacznik mocy spółki. Jestem dobrej mysli jesli chodzi o rok 2016 i tego zycze jej wiernym akcjonariuszom.
  • Re: Zyczenia dla akcjonariuszy Autor: ~Ele [164.126.51.*]
    To może być mało, stawiam na przebicie 6.xx
  • Re: Zyczenia dla akcjonariuszy Autor: ~atina [46.77.124.*]
    A dlaczego nie od razu 7, 9 albo 15?!!! Ech.... ci wróżbici i naganiacze
  • Re: Zyczenia dla akcjonariuszy Autor: ~daras [83.21.8.*]
    pobożne życzenia - spotkanie Orban z naszym Koczkodanem, oby nie było powtórki z BUX-a sprzed 4-5 lat na naszym WIG-u
[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.