ja uwazam ze zasieg spadku to min 1.082, a max 1.058/1.06 - o 1.06 pisalam jakis czas temu, dzis pisze wredny w swoim watku ile zrobimy - nie wiem, po drodze jest jeszcze poziom 1.073(ew5) - tu tez moze byc koniec, ale optuje za maxem wczesniej (przed spadkiem) jednak troszke w gore
Wszystkim zycze Szczesliwego Nowego 2016 Roku - sukcesow i spelniania marzen malych i duzych :)
koncze i konczymy rok na edku mamy wg mnie abc z tym ze przy tym braku inwestorow mozliwe jeszcze wyzej b i dopiero c a najlepiej to ccc i duze CCC http://stooq.pl/q/a/?s=eurusd&i=10&u=14538390 ZOSTAWIAM 1SKE NA EDKU Z 1,0988 I polowe dolarow PO 3,86i zaczne sie martwic co dalej w przyszlym roku DALEJ W SUMIE TO DOLAR JEST KROL zycze wszystkim udanych zagran i spokojnego szczesliwego NOWEGO ROKU I WIECEJ kultury NA TYM PORTALU BAX
Wlasnie Dlaczego 3.9350?? akurat bo z ktorkiej fibo 61 czy z długiej 38 wez mi tylko ta terie wytłumacz bo tego mi troszku brak jeszcze ;/ co oznacza wyjscie z krotkiej 61 fibo bo z dlugiej 38 to wiem ze przejscie go robi sie cel 61 ale na 50 moga sie zatrzymac
pisalem ci juz pytasz jak dziecko co znaczy nie mowimy o wzrostach jak nie wyjda nad 350 wyjda to wzrosty mozliwe ??????? bo 38 fb jest na 340 proste jak beret
aha i jeszcze jedno pytania ruszenie tego 3.9350 i kazda korekta ponizej tego poziomu co bedze to dobra okazja na zakup... np tak teraz tam odkupowałeś dolca co tam podskoczy to ty go sprzedajesz ale wiadomo ty masz co sprzedawac bo malo lotow nie masz ale jak podchodzi do tego 3.9350 gasisz czesc wybija poziom i zaczyna spadac to to sa sygnaly na zakup czyli kazdy maly spadek to dobry zakup? bo np moze wybic ci ten poziom i nie wrocic tylko pomaszerowac do gory ,,, kurde sorka ze tak pytam ale ucze sie kupic zostac i dokupic a to jusz wyzsza szkola jazdy zey czesciowki kupic sprzedac zostac i dokupywac ... jak nie odpiszesz to Spoko dam ci juz spokoj bo nie bd sie non stop prosił
mam polowke dolcow po 3,86 a to wiecej sporo niz pol banki :) jak czytasz i rozumiesz to mam co sprzedawac do znudzenia nie wiem co zostawie na przydszly rok to zalezy od ruchow dzis
Najlepsze zyczenia dla Was na ten Nowy Rok. Oby byl udany pod kazdym wzgledem. Spelaniajcie marzenia, realizujcie sie, otaczajcie wspanialymi ludzmi. Zdrowia i udanych transakcji dla Wszystkich w 2016 ! JohnnyBdead