• EUR/USD Autor: ~johnnyBdead [85.222.44.*]
    Czy jutro po 17.00 zobaczę swoje 1,084?
    Czy dopiero pojutrze... Tam pakuje do oporu.
  • Re: EUR/USD Autor: ~bax [31.179.22.*]
    a ja gram na domkniecie rgr ski mam trzymam jeszcze 2 male z 3
    http://stooq.pl/q/a/?s=eurusd&i=360&u=14538390
  • Re: EUR/USD Autor: ~johnnyBdead [193.24.32.*]
    meczaca konsola, troche skalpowania i niestety nadal nie widac kierunku, phi
  • bax Autor: ~dolarek [79.69.70.*]
    chyba zbyt wielu gra pod to rgr i to widać problem dla zbyt niewielu
  • Re: EUR/USD Autor: ~Stella [89.68.99.*]
    ja uwazam ze zasieg spadku to min 1.082, a max 1.058/1.06 - o 1.06 pisalam jakis czas temu, dzis pisze wredny w swoim watku
    ile zrobimy - nie wiem, po drodze jest jeszcze poziom 1.073(ew5) - tu tez moze byc koniec, ale optuje za maxem
    wczesniej (przed spadkiem) jednak troszke w gore

Wszystkim zycze Szczesliwego Nowego 2016 Roku - sukcesow i spelniania marzen malych i duzych :)

• stella Autor: ~dolarek [79.69.70.*]
    Tobie również wszystkiego dobrego w nadchodzącym 2016
    zdrowia i udanych trejdów, a reszta przyjdzie sama :)
  • pozdrowienia Autor: ~bax [31.179.22.*]
    koncze i konczymy rok
    na edku mamy wg mnie abc z tym ze przy tym braku inwestorow
    mozliwe jeszcze wyzej b i dopiero c a najlepiej to ccc i duze CCC
    http://stooq.pl/q/a/?s=eurusd&i=10&u=14538390
    ZOSTAWIAM 1SKE NA EDKU Z 1,0988 I polowe dolarow PO 3,86i zaczne sie martwic co dalej w przyszlym roku
    DALEJ W SUMIE TO DOLAR JEST KROL
    zycze wszystkim udanych zagran i spokojnego szczesliwego NOWEGO ROKU I WIECEJ kultury NA TYM PORTALU
    BAX

• Re: pozdrowienia Autor: ~BAX [31.179.22.*]
    zas co do dolca to poki nie rusza oporu na 3,935 to nie mowimy o wzrostach bo na razie to spada
  • bax Autor: ~SPAIN [83.0.161.*]
    Wlasnie Dlaczego 3.9350?? akurat bo z ktorkiej fibo 61 czy z długiej 38 wez mi tylko ta terie wytłumacz bo tego mi troszku brak jeszcze ;/ co oznacza wyjscie z krotkiej 61 fibo bo z dlugiej 38 to wiem ze przejscie go robi sie cel 61 ale na 50 moga sie zatrzymac

• spain Autor: ~BAX [31.179.22.*]
    pisalem ci juz pytasz jak dziecko
    co znaczy nie mowimy o wzrostach jak nie wyjda nad 350
    wyjda to wzrosty mozliwe ??????? bo 38 fb jest na 340
    proste jak beret
  • bax Autor: ~SPAIN [83.0.161.*]
    aha i jeszcze jedno pytania ruszenie tego 3.9350 i kazda korekta ponizej tego poziomu co bedze to dobra okazja na zakup... np tak teraz tam odkupowałeś dolca co tam podskoczy to ty go sprzedajesz ale wiadomo ty masz co sprzedawac bo malo lotow nie masz ale jak podchodzi do tego 3.9350 gasisz czesc wybija poziom i zaczyna spadac to to sa sygnaly na zakup czyli kazdy maly spadek to dobry zakup? bo np moze wybic ci ten poziom i nie wrocic tylko pomaszerowac do gory ,,, kurde sorka ze tak pytam ale ucze sie kupic zostac i dokupic a to jusz wyzsza szkola jazdy zey czesciowki kupic sprzedac zostac i dokupywac ... jak nie odpiszesz to Spoko dam ci juz spokoj bo nie bd sie non stop prosił
  • spain Autor: ~bax [31.179.22.*]
    mam polowke dolcow po 3,86 a to wiecej sporo niz pol banki :)
    jak czytasz i rozumiesz to mam co sprzedawac do znudzenia
    nie wiem co zostawie na przydszly rok to zalezy od ruchow dzis

• Re: bax Autor: ~Bolek26 [31.135.205.*]
    A jak wyglada sytuacja na eur/pln ? To tylko korekta spadów czy idziemy znów pod 4.3?
  • Re: pozdrowienia Autor: ~JohnnyBdead [193.24.32.*]
    Najlepsze zyczenia dla Was na ten Nowy Rok. Oby byl udany pod kazdym wzgledem.
    Spelaniajcie marzenia, realizujcie sie, otaczajcie wspanialymi ludzmi. Zdrowia i udanych transakcji dla Wszystkich w 2016 !
    JohnnyBdead
  • Re: pozdrowienia Autor: ~szuler [91.239.168.*]
    DUŻO ZDROWIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ DLA WSZYSTKICH W NOWYM ROKU