nie potrafię zrozumieć dlaczego firma z tak dobrymi wynikami tak słabo się zachowuje. zima jak narazie łagodna to i wyniki powinny być niezłe za ostatni kwartał. czyżby jakiś trup w szafie czyhał?
Ciekawe czy to ING (NN Investment Partners) jeszcze sprzedaje. Oni często sprzedają akcje spółek na niskich poziomach, oczywiście ku zadowoleniu klienta :)
to już nie jest sprzedaż tylko wymiana papieru, ktoś sprzedaje ale od razu ktoś kupuje większe ilości nie ruszając ceny. jak skończą wymianę jest szansa na wzrosty
Przyczyna słabości jest jedna . Nazywa się TFI NN Investment Partners. Tak to jest jak się inwestuje nie swoją kasę. Zamiast po rewelacyjnym raporcie sprzedać w pakietówce poza rynkiem to sypie na oślep w rynek.
w stu procentach się zgadzam. sypią w rynek jak sprzedają, natomiast kupują większe ilości nie podnosząc kursu bo ktoś handluje między soba. ale przyjdzie czas na Herkulesa bo wyniki zrobią swoje.
Dnia 2016-01-12 o godz. 10:20 ~Ania napisał(a): > Rafał dziękuję, przestaję marudzić i ustawiam się w pozycji obserwatora. Pozdrawiam >
Ania jak HERKULES osiągnie 5 zł to zapraszam Cię na kawę, nieważne skąd jesteś. wtedy wymienimy poglądy jeśli oczywiście będziesz miała ochotę. pozdrawiam
Ten spadek nic nie znaczy,bardzo niskie obroty,widać że na siłę zbijają cene.Myślę że lada chwila nasza perełka odbije i to znacznie,Spoko!!! bez nerwów przeżyjemy i nie ma powodów do zmartwień!!! Pozdrawiam wytrwałych jak Ja iAnia!
Dnia 2016-02-10 o godz. 19:02 ~franek napisał(a): > Ten spadek nic nie znaczy,bardzo niskie obroty,widać że na siłę zbijają cene.Myślę że lada chwila nasza perełka odbije i to znacznie,Spoko!!! bez nerwów przeżyjemy i nie ma powodów do zmartwień!!! Pozdrawiam wytrwałych jak Ja iAnia!
Dokładnie. Trzeba patrzeć na obroty. A te w powiązaniu z lekkimi spadkami nic nie znaczą.