A skąd ta informacja, że będzie na ciągłych, tak Wam sie tylko wydaje bo kurs jest powyżej 10gr? Z tego co wiem to kurs z ostatich 3 miesięcy powinien byc po min 10gr, a tu tak nie jest. Do tego wahania procentowe nie większe średnio niż 10% dziennie a tu też tak nie będzie. Więc chyba ciągłe dopiero po pierwszym kwartale warunkowo oczywiście
no raczej jest :) ale nie martw sie - narazie batonix na S to nie podskoczy leszczyna - a jak jutro bedzie stal to zaczną puszczać bączki po 11 :D i o to sie rozchodzi hehe
Dnia 2015-12-29 o godz. 17:07 ~Banda napisał(a): > Obroty nic tu nie mają do ciągłych doucz się lepiej
Może zle sie wyraziłem ale douczac sie nie musze. średnia wartość akcji z ostatnich 3 miesięcy przekroczyła 1 mln. a dokładnie 1 674 804,27 i to wystarczy czy wam sie to podoba czy nie. Zalecam dalej czekać na 4 gr a w miedzyczasie pluć na balona !!! :D
ktoś się pewnie spóźnił albo czeka na wyjście z innej spółki. Batonik postawiony został bo zainteresowanie spółką się zrobiło. Proponuję nie kupować i nie sprzedawać.
Batonik znikomy w sumie - małe bujanko i zniknie oczywiście w odpowiednim momencie
widać "komuś" jaj brakuje aby pisać pod jednym nikiem - wielonikowcu przypadłość "centusiów" aby było jak najtaniej you - każdy ma swój ustalony poziom a bynajmniej o 3 zł nie pisałem jak do mnie pijesz
es pewnie przez przypadek ale "prawie złamałeś część tej układanki"
i co ty na to teraz? zmienisz strategię z krótkiej chwilówki?
skoro twierdzisz, że nagonka na pompowanie przeszła z you tutaj to zobacz też sprawiedliwym okiem ile setek% poszło od tego "niby naganiania" na you od jej początku? cierpliwości życzę.