Już od 3 tygodni nie mogę uruchomić notowań ciągłych w mBanku. Mam najnowszą Javę, Firefoxa i Operę, (w Chrome Java już przestała działać poprzednio), dzwoniłem 3 X na ich infolinię i zmieniałem razem z konsultantem ustawienia w tej Javie, a efekt jest wciąż taki że przy próbie uruchomienia notowań ciągłych otrzymuję wq......y komunikat o rzekomym braku Javy, lub jej nieobsługiwania przez przeglądarkę. Zna ktoś może rozwiązanie? Poprzednio były już nie raz problemy ale zawsze można było je jakoś rozwiązać - a teraz g.....
Próbowałem już z dwiema starszymi Javami. Przedtem przy starszej Javie wystarczyło w panelu Security zmienić zabezpieczenie na Medium - ale teraz i to nie pomaga.>>>>>>
stary ja juz do nich nie dzwonie ze 100 zeta stracilem na koncu powiedzilei mi ze zawiesili mi konto to chamstwo i widac psuje im sie jawa i caly system jak przenosza nasze akcje do mwealth gdzies do lodzi ?lepiej wysypac i uciekac z tego banku
Jeżeli ktoś korzysta z Chrome, to polecam SlimJet (http://www.slimjet.com/en/dlpage.php), w niej prócz kilku innych poprawek, jest np. wsparcie dla Javy (nie wiem jak to jest z najnowszą javą, bo nie instalowalem), a całość jest na silniku Chromium, więc jak ktoś korzystał z Chrome, to przejście jest bezbolesne.
wyłącz usługe utrzymania,następnie odłąćż internet ,wpisz w przeglądarce auto.update.auto -kliknij -powinno sie pojawić false po odpaleniu wejdz w ustawienia przeglądarki(ostatnia pozycja) i odznacz aktualizacje(wtedy nie będzie ci się pojawiała denerwójąca informacja o aktualizacji pozdr