A poza tym, nie chce sie chwalić, że znowu miałem recje w tym wątku: https://www.bankier.pl/forum/temat_re-pytanie,18864175.html Polecam ostatnią stronę załącznika do poniższej strony: http://www.newconnect.pl/?page=informacje&ph_main_content_start=show&cmn_id=13487 bo jak widać nikt nie zadał sobie tyle trudu bo i po co :D
Lark wchodząc tu zrobiłem rozpoznanie i myślę, że zarobek odnotujemy odpowiedni tylko cierpliwości potrzeba trochę. arkusz na S zrobił się marny widać, że zostali nieliczni chcący wyjść teraz. Obstawiam powolne parcie ze strony K tym barxziej, że kurs pilnowany jest. podobnie było na you jak pisałem, że mało kto orientuje się o co w tym chodzi to byłem bluzgany, że głupoty piszę itp.... a teraz gdzie kurs jest? wielonikowcy niki pozmieniali i i tak siedzą dalej. tutaj cierpliwości trochę potrzeba tylko.
es - jak chcesz zarobić to "trzymaj na enterze" wiem co piszę (forum) a i sam fakty powinneś już poskładać.
Ja tam jestem cierpliwy :) i nie straszne mi 2-3 gr. spadki a wręcz przeciwnie hehehe. A co do pilnowania..... tak to właśnie wygląda - zaczyna rosnąć to już jakies pkc sie pojawia z prawej. Już mi sie te straszenie troche nudzi :D
ale tak to wygląda byle tylko nie odjechało. kurs pilnują ale to jakieś drobne wystawiane szt - nic na siłę dajmy drobnym się wytrzepać a dopiero potem w górę. już za wiele tego nie zostało. cierpliwie poczekajmy jak zaniżą do poziomu "startowego"
Dnia 2015-12-29 o godz. 13:32 ~s20 napisał(a): > marzy mi się 0,06 ale to juz nie wróci...:(
no widzisz kupiłeś po 6 i sprzedaleś po 9 - wtedy ci sie wydawało, że jesteś kozak :D a dziś - jesteś tylko zwyczajnym odleszczonym :) za miesiąc tak pogadam z tymi co dziś opchną hehehe
Dnia 2015-12-29 o godz. 13:47 ~Lark napisał(a): > Dnia 2015-12-29 o godz. 13:40 ~s20 napisał(a): > > zobacz co sie dzieję na softblue sprzedałem po 2,22-2,30 i mał zgryza > > ja po 2,37 :( ale tam w każdej chwili można zostać z ręką w nocniku - zdejmą popychacze i lawina.
dla tego nie bawie sie juz tam bo STRACH SIE BAĆ:) no chyba że znowu spadnie na 1,5:)
Dnia 2015-12-29 o godz. 13:49 ~s20 napisał(a): > Dnia 2015-12-29 o godz. 13:47 ~Lark napisał(a): > > Dnia 2015-12-29 o godz. 13:40 ~s20 napisał(a): > > > zobacz co sie dzieję na softblue sprzedałem po 2,22-2,30 i mał zgryza > > > > ja po 2,37 :( ale tam w każdej chwili można zostać z ręką w nocniku - zdejmą popychacze i lawina. > > dla tego nie bawie sie juz tam bo STRACH SIE BAĆ:) no chyba że znowu spadnie na 1,5:)
no ja też :) mniejsze ryzyko najebanym ciąć szlifierką :D