,,,,,,Jak podkreśla prezes E. Longin Wons, firma czeka jeszcze na rozstrzygnięcie kilku ważnych przetargów na znaczących przyszłościowych rynkach. Informacji należy spodziewać się w najbliższym okresie........
na szczęście znam się na żartach dzięś, ale kiedyś w takie historie wygłaszane publicznie uwieżyłem i dziś bardzo żałuje
ja tez kiedyś wierzyłem w ludzi i iw to co gadają ale teraz to tylko w Boga w Trójcy Jedynego wierzę, marksizm-leninizm, darwinizm i inne pierdoły są wymyślone tylko po to żeby bezbożni degeneraci mogli dzierżyć władzę i kraść, człowiek nie pochodzi od żadnej małpy bo małpy żyją w Afryce i nie miały powodu żeby migrować np. do Szwecji gdzie jest zimno i by wymarły, to nonsens a mimo to uczą tego dzieci w szkołach , czytałem artykuł i zastanawiam się po co takie dyrdymały publikować, nie szkoda to czasu ? zamiast tego lepiej iść do kościoła i pomodlić się o zdrowie bo o rozum już za póżno a przede wszystkim dać na tacę żeby Kosciół miał z czego żyć w celu głoszenia Ewangelii
ten sam artykuł jest na wszystkich portalach lokalnych
http://www.tylkokuznia.info/2015/12/czy-rafamet-zmieni-nazwe.html napisany przez Adventure Media s. c. mam pytanie czy w rafamecie nie ma nikogo kto by w ramach swoich obowiązków napisał artykół tylko trzeba zatrudniać i płacić firmie zewnętrznej!! a miało być racjonalnie i oszczędnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chodzi o to ze w tym kraju jest za dużo durnych pismaków którzy biorą kasę za pisanie głupot na zlecenie, oczywiście nikt tego nie czyta a już na pewno nie kupuje, różne samorządy i inne pasożytnicze instytucje to dziadostwo finansują głównie z podatków ludzi pobożnych i pracowitych bo bezbożnicy to jak wiadomo spaśne lenie i obmierzłe świnie albo odwrotnie, już nie ma zdrowia aby tłumaczyc na czym polega kapitalizm, ci od Kukiza coś tam próbują robić ale skutek jest marny,po prostu, ten czerwony chwast z czasów PRL musi sam wymrzeć a na jego miejsce musi przyjść nowe pokolenie wychowane w duchu nauki Jezusa a nie na kłamstwach komunistycznych towarzyszy-złodziei, dlatego tak ważne jest krzewienie Ewangelii i zwalczanie wydrwigroszy typu Jurek O. i jego banda którzy wciągają w ten biznes dzieci i uczą je żebractwa aby zniszczyć w nich dumę z bycia człowiekiem zarabiającym na życie własnym pomysłem, uczą że trzeba się pod kogoś podpiąć albo gdzies wcisnąć i z tego doić kasę,
takie cos duzo nie kosztuje, jeden mały cyrografik z zapisem duszy Szatanowi, kazdy łatwo może być bogatym i szczęśliwym na tej ziemi jeśli sprzeda duszę diabłu i zaprze się Chrystusa, wielu to robi nie przejmując się życiem wiecznym jednak osobiście nie jestem zainteresowany takim rozwiązaniem, wolę byc głodnym i niedożywionym a swoje cierpienie i posty złożyć w intencji duchowego odrodzenia świata w nauce Jezusa z Nazaretu, aby cieszyć się życiem wiecznym po doczesnej śmierci, czas szybko płynie i coraz nam bliżej do spoczęcia w drewnianej skrzyneczce na katafalku, proboszcz okadzi gnijace zwłoki i odprawi egzekwie a potem będziemy w lepszym świecie bez kłamstwa , obietnic bez pokrycia i innych oszustw namiętnie uprawianych przez hochsztaplerów z Kużni Raciborskiej, niech ich Bóg sprawiedliwie osądzi jeśli człowiek tu na ziemi jest bezradny. Amen
euro 4,49 są kontrakty ponoć w drodze"wkrótce" następne ponoć jest ciągła reorganizacja co powinno obniżyć koszty Czyli Archanioł Michał czuwa nad Rafametem
http://www.pb.pl/4416926,25238,usa-i-ue-zniosly-sankcje-nalozone-na-iran Otwiera się potężny rynek Irański To może zamówią znowu obrabiarkę do tabrizu co z niej zrezygnowali kiedyś i wiele nowych
ja to i za starym zarządem bym głosował pod warunkiem powiązania płac z zyskiem i ceną akcji, oczywiście nowy ultra liberalny system plac mósi być w koncu wprowadzony co zakończy okres prl-u Bis
28.12.15 napisano "Jak podkreśla prezes E. Longin Wons, firma czeka jeszcze na rozstrzygnięcie kilku ważnych przetargów na znaczących przyszłościowych rynkach. Informacji należy spodziewać się w najbliższym okresie."
Minął prawie miesiąć i ................
Moje pytanie co to jest za jednostka czasu " w najbliższym czasie" bo nic od tego czasu nie było
28.12.15 napisano "Jak podkreśla prezes E. Longin Wons, firma czeka jeszcze na rozstrzygnięcie kilku ważnych przetargów na znaczących przyszłościowych rynkach. Informacji należy spodziewać się w najbliższym okresie."
Minął prawie miesiąć i ................
Moje pytanie co to jest za jednostka czasu " w najbliższym czasie" bo nic od tego czasu nie było
mały bląd powinno być oczywiście "w najbliższym okresie"