To nie chodzi czy jest info duzo razy o 11 był komunikat i o 15:00 notowania na msx tez tak był co do molmedici wejdz na forum mam akcje ponad 2 mln:)wiec sp0okojnie colomedice tez mam 70000
wiem karolku, ze masz akcje molmedica bo chwalisz sie tym od tygodni... a kiedys przewidujesz wrosty na molmedica ? bo skoro po 5 gr nie wyszedles to zakladam, ze czekasz na 20-30 gr....
Dnia 2017-03-18 o godz. 06:14 ~news napisał(a): > Jeszcze trochę cierpliwości
ale skąd masz takie infa? po co robisz ludziom nadzieję jesli by to sie miała okazać nieprwda proszą cie żebys podał link to podaj a nie dodatkowo zmieniasz nicki raz ciekawy, raz news, to jest niepoważne
czy ktos próbował skontaktować się z firmą Thinkmedica, która jest (była) powiazana z Colomedicą żeby potwierdzić koniec Colomedici, mi nie udało się w żaden sposób skontaktować
Ten KRS juz był nic nowego Jak rozmwiałem wczoraj z byłym czlonkiem tzw. nowego Zarządu z porozumienia inwestorów, to powiedział mi, że panu Skibie nie zalezy na powrocie do notowań społki, bo dązy do jej upadłości, żeby nie wyszły brudy ( pewnie chodzi o faktury przekrętowe), a pamietajmy że jest obowiązek przechowywania faktur przez 5 lat potem mozna wyrzucić. Zostały jeszcze ok 3 lata i potem można ogłosic upadłość i nic nie wyjdzie. Natomiast gdyby teraz doszło do ogłoszenia upadłości to spólkę mocno przeswietlą i znajda te brudy. Na marginesie warto dodać, że tzw. nowy zarzad Porozumienie Inwestorów ( nie bede wymieniał nazwisk ale wszyscy wiemy) pozbyło się juz swoich akcji, żeby rozliczyć sobie strate na poczet przyszłych inwestycji i nawet już zapomnieli o Colomedice bo maja inne inwestycje a tu tylko rozliczyli sobie strate. Mozna tylko czekac na cud ale chyba Skibie nie ma co wierzyc i skoro nowy zarząd rok temu mając wszystkie instrumenty w ręku nic nie zrobił a dodatkowo został pozbawiony władzy w spólce przez podstawionego drobnego akcjonasriusza majacego 10 tyś akcji, to my tym bardziej nic nie zrobimy, a społka poza giełdą, bo jej nie wprowadzą ( nikomu na tym nie zalezy z obecnego zarządu) będzie dryfowała przez 3 lata bez żadnych dochodów a potem ogloszą upadłosć.
Niestey mam sprawdzona z dobrego żródła wiadomosć, że Colomedica raczej nie wróci na gielde, nawet gdyby to KNF i GPW jej nie zaufa, do tego stary zarzad ze Skiba na czele specjalnie zablokowali nowy zarząd, żeby nie wyszły ich szfindle i niestety zależy im tylko na tym żeby ta społka upadła i zeby wszystko zostało pozamiatane pod dywan. Nowy zarząd miał cały biznes przygotowany i mógł spokojnie ruszyc spólke i jak Skiba zobaczył że to może wypalići przy okazji wyjdą brudy to szybko zablokował przez podstawiona osobę zeby spólka nie wróciła do notowań wiec nie ma co sie łudzić, tylko pewnie czekac az posprzataja brudy i ogłoszą upadłosć
ten cały newconnect to jedna wielka szulernia i przekret. GPW i KNF widzac takie przykłady społek na giełdzie sami powinni badac pod kątem prawnym te społki i nawet zakładac sprawy zarządom, które działaja na niekorzysć akcjonariuszy a nie zawieszac wykluczac z giełdy i dalej niech akcjonariusze sie martwią sami, tak nie powinno być w normalnym kraju. Nasz kraj nie dorósł do giełdy drobnych spólek ponieważ GPW nie potrafi nic zrobic zeby wyjasnić takie sprawy jak ta i wiele innych spólek tylko najłatiwej zostawic samych akcjonariuszy niech się sami martwią lub wyjasniaja brudy. Nie warto inwestowac w new connect bo to wielki niewypał, na którym ludzie utracili pieniadze.