zmniejszone obroty wiec roznie moze byc bo i inf bedzie tez malo z dolu istotne 1,0795 rusza to cel 1,0515-10461 z gory az 1,1086 rusza to otworza cel 1,1713-1810 poki w srodku neutralnie i moga sie teraz bujac miedzy 108-110 chyba ze grubas ruszy kierunek z gory brakuje i mozliwe wyrobienie falki C domykajacej korekte z dolu az sie prosi o kierunek na parytet i moze nizej teraz 1,0976??????? czyli maja ochote rosnac bo zamykali ok 1,0952
po co ci wykres chcesz zarabiac to taki poziom jak 1,1086 powinien ci sie snic i miec go w oczach bo to podstawa i na dzis na eur/dol on jest bardzo wazny
bax ile ty masz juz tych lotow bo ciagle dokupujesz.. i do tego jezcze masz ustawione PKDLLLL to PKDLLL z tego co pamieta m to przedział od 3-7 lotow a t wczesniej ? warsiacie
MAsz pewnośc siebie To dobrze bo jak czlowiek pewny i nauczony mniej stresu ma ... a tak to nerwica : )) i wkur... sie i nauka :P akurat u mnie ale cóż moze efekty kiedyś będą ... Kiedyś ci pisali czy ty zawalu jeszcze nie miałes: P skad ten zawał ma sie wziaść jak ja czesem czuje sie pewnym w tm co robie to nie ma takiej opcji sie wkurzac ale to trzeba miec we krwi :) póki co pracuje nad Gbp.pln gbp-usd... (bo ostatnio mi wchodzi) no i na DAX- tutaj zastanawiam sie czy nie zrezygnowac nie wiem czy sie na taki rynek nadaje czasem a nawet dość czesto robia tak szybko ruchy ze nie zdarze pomyśleć a taka sytuacja nie moze miec miejsca jak ja planuje w przyszym roku wrocic do Realnego FX Ciezki kawalek z ta gra na krotko... jak juz pisze nie wiem powychodzili troszke na tym daxie i stoja w miejsu co onim myslisz bo chyba maja ochote na te 11 kol
http://usdforecast.com/pl/prognoza-dolara-i-euro-na-wiosn%C4%99-2016-roku-w-marcu,-kwietniu-i-maju.html czytali to tak trzymac????????? ale ostroznie bo nizej 3,8 tez pewnie bedzie
cały dzień się edek oscyluje praktycznie w miejscu jakby się czaił na wystrzał, pasowałoby mi w dół, ale mam coraz większe obawy że obierze kierunek na północ
krótkoterminowo sygnały K i S można zobaczyć na wykresach BAXa modyfikujac dane. wykres 6-cio godzinny, okres 3 mies. I średnie kroczące 4 i 8 na których mamy najlepszą sprawdzalność na krótki termin. mozna też sobie samemu ustawiać , ale te najlepiej się sprawdzają. to taka prosta i dość skuteczna metoda ( mam na myśli sk )
teraz juz zrobilo sie mocno oporowo na 1,0990 tak cirka dopiero pozniej ten 1,106 a na razie to raczej wyrazne juz abc lub glebsze ccc http://stooq.pl/q/a/?s=eurusd&i=10&u=14538390