• Wywiad Autor: krzabr [109.69.89.*]
    link 

Sorry że tak długo ale miałem sporo poważnych spraw na głowie.
    Dziękuję też zarządowi PGSS że nie było problemu aby się z nimi umówić i normalnie pogadać ;-)
  • Re: Wywiad Autor: ~at [83.20.230.*]
    Jak wrażenia jeśli chodzi o prezesa jako człowieka - odleciał trochę, czy jest normalnym, zwykłym człowiekiem?
  • Re: Wywiad Autor: ~abra [109.243.36.*]
    Tak to w 100% normalny gosc
  • Re: Wywiad pełen lukru:) Autor: panterczak [31.41.136.*]
    Wywiad z serii employer branding - zobaczcie jakim jestesmy nowoczesnym pracodawca o plaskiej strukturze zarzadzania i wspanialej atmosferze pracy.

Troche zabraklo trudnych pytan - np. o to jak firma dziala, gdy powstaja problemy (opoznienie projektu, choroba kluczowego pracownika,zmiany zakresu projektu), jak zarzadza ryzykiem, jaki ma model pozyskiwania pracowników i czy w ogole mieli jakis projekt z serii "nauka na bledach".

No, ale przynajmniej wiemy ze PGS Software to firma, ktora udziela wywiadow, jej prezesi moga byc dluzej nieobecni bez wiekszych szkod dla firmy, a NC ma "katastrofalna opinie", wiec PGS ruszylo z debiutem na GPW.
    Skoro NC jest takie zle, to czemu PGS spedzil tam az tyle lat? Od jesieni 2008.

Krzabr, lubie twoj blog, ale ten wywiad jest naprawde malo informacyjny i zbyt wylukrowany :) Moze dales sie latwo zbyc, a moze po prostu firma nie ma zadnych problemow i wyzwan, w co raczej nikt nie uwierzy:)

• Re: Wywiad pełen lukru:) Autor: ~abra [46.112.213.*]
    Bylo sie z tym zglosic do mnie na @ to nie moja wina ze nikt wczesniej o to niebpytal.

Ja zadawalem pytania te ktore uznawalem za istotne z mojego pkt widzenia i czesc z nich opublikowalem
[x]
PGSSOFT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.