Rychu nie należy do "grupy wzajemnej adoracji "- ok , ale dlaczego z taką gorliwością i tak zaciekle ciągle coś knuje , podejrzewa - za każdym razem uprawia czarnowidztwo , pisze czarne scenariusze i miesza ??? Moim zdaniem celowo sieje zamęt , aby za wszelką cenę - celowo wytłuszczając TYLKO niekorzystne informacje nagania na spadki !!! Czy ktoś normalny posiadający akcje jakiejkolwiek firmy w taki sposób sam sobie sra do kieszeni , jak ten zawodnik ??? Rychu - już jakiś czas temu napisałem ci , że skoro masz wątpliwości , a spółka ci nie pasuje to sprzedaj i śpij spokojnie , zamiast przy każdym poście szczuć i narzekać ! A ponoć wszystkie ryśki to fajne chłopy , ale widocznie ten to jakiś wyjątek .
no dobra wiec napisz jak można nie uprawiać czarnowidztwa na tej spółce skoro: 1. zamiast zysków generuje mega strate 2. jest tak dobrze ze nie maja po raz drugi na zapłacenie odsetek od obligacji 3.wszyscy licza że w przyszłym kwartale będzie lepiej i tak z kwartału na kwartał 4. jak mogę wytłuszczac tylko niekorzystne informacje jak dobrych w ogóle brak-no chyba ze ich nie mogę dostrzec więc daj linka gdzie one są. itd. pozdrawiam od dłuższego czasu czekam na dobre wiadomosci ze spólki i jak widac doczekac sie nie mozemy?