Akcjonariat - MARSOFT Dane ogólne Kapitalizacja: 1 519 717,64 Liczba dużych akcjonariuszy: 2 Liczba akcji: 5 427 563 Liczba akcji w posiadaniu dużych akcjonariuszy: 4 213 758 Liczba głosów na WZA: 7 927 563 Procent akcji w posiadaniu dużych akcjonariuszy: 77,62% Kapitał akcyjny: 2 713 781,50 Liczba głosów w posiadaniu dużych akcjonariuszy: 6 713 758 Cena nominalna akcji: 0,50 Procent głosów w posiadaniu dużych akcjonariuszy: 84,68% Rozwodniona liczba akcji: - Free float: 22,38%
Ludzie którzy potrafią równocześnie mieć rację i spokojnie utrzymywać pozycje są rzadkością. Jest to jedna z najtrudniejszych do opanowania umiejętności.
ja myślę że ta spółka to trup tyle lat czekałem na jakis przełom a tu strata goni strate dlaego sprzedałem dziada i zapominam o nim na zawsze do widzenia marsoft
im mniej skoczków tym lepiej dla kursu - przy tej liczbie akcji akcji, przy tej kapitalizacja z tym biznesem niedlugo tutaj bedą złotówki. spółka pozyskuje ciągle nowych klientów obecnie jest w trakcie podłączania swoich usług do nowo budowanych bloków w swidniku