• Re; no i co z tym $ Autor: ~Bratko [93.105.182.*]
    Witam JP jest sfrustrowany że mu nich ENTER nie nacisną .Osobiście bardzo cenie wasze opinie i analizy za które bardzo dziękuję i proszę o w miarę czytelne prognozy by amator taki jak ja załapał pozdrawiam
  • Re: Re; no i co z tym $ Autor: ~niania [89.161.21.*]
    jestem do dyspozycji i kazdemu sluze pomoca z mila checia, bo bardzo lubie wykresy i kocham to robic sie znam na tym a mowie chaotycznie wlasnie teraz sprawdzilem index zlotowkowy i wychodzi mi ze zlotowka zaczela sie co dopiero umacniac i do 71.50 dojdzie na pewno do 72 moze byc jaj dobrze pojdzie i na indexie zlotowkowym bedzie sie umacniac, natomiast index dolarowy pokazuje teraz bedzie korekta w najgorszym razie do 64 na wykresie miesiecznym za kilka miesiecy moze tam dotrzec to by wychodzilo najpierw dochodzimy do wsparcie 3.85 na dolarze idziemy w gore a potem zeby spasc na 3.65 musimy przebic 3.85 i co mi wyszlo ze 3.85 to na dolarze prawie na pewno bedzie a na indexie zlotowkowym to 71.50 i co mi wyszlo ze index dolarowy mowi ze jak spadniemy na 3.85 w najgorszym scenariuszu na 3.65 to i tak w dlugim okresie za 3 lata dolary beda po 4.70 bo index dolarowy bedzie po 78 a jest teraz 66 i tam bedzie pierwsze zatrzymanie we wzrostach dolara, ktory po korekcie na 78 ind dol moze dalej wzrastac, wykres mi mowi ze juz jestesmy w pozycji dlugiej dla indeksu dolarowego i dolara na wykresie rocznym, kwartalnym i miesiecznym (korekta)za 3 lata bedziemy na 4.70 za usd, a teraz bedzie tylko korekta na usd do 3.85 w najgorszym razie 3.65 chcialbym bo ja sam mysle kupic po 3.85 tylko dowod mam uszkodzony i musze 2 tyg czekac na odbior nowego , powiem jeszcze tylko ze na wykresie np usd/chf rocznym i kwartalnym mamy juz pozycje dluga do 1.81 z 0.99 za 7 lat gdzies czyli tez umocnienie dolara, na np pozycji eur/usd teraz wazny opor to 1.09 i tam dojdziemy na pewno i 30 pipsow do wygrania jest, ale mi chodzi o co innego ze wykres roczny pokazuje pozycje krotka ze za 4 lata bedziemy po 0.80 za eurusd, wykres kwartalny tez pokazuje pozycje krotka i miesieczny, tylko wykres dzienny pokazuje pozycje dluga na eur/usd i wsparcie na 1.0820 i chcialbym zeby w krotkim terminie 1.1025 zostal przebity opor na eur/usd a na h 4 1.09 bo tam idziemy a jak to przebijemy to potem 1.1025 i potem w najlepszym mozliwym razie na 1.14 a potem za 4 lata 0.80 na eur/usd na gbp/usd pokazuje krotka pozycje roczny wykres i kwartalny do 1.40 za gbp/usd na usd jpy do 115 --107 w najgorszym razie moze byc korekta na wykresie miesiecznym a potem dolar bedzie sie umacnial
  • Re: Re; no i co z tym $ Autor: ~werty [84.40.142.*]
    Ha, ha :-))) dobre
  • Re: Re; no i co z tym $ Autor: ~Górol [83.22.252.*]
    Popieram ''niania'' myśle podobnie. mędzy poziomami zejście ale max 3.78 i nast nowe szczyty i to myśle grać ale jak będzie to zobaczymy .pow. wpis jest moją osobistą myślą kto obstawi na tych poziomach robi to na własną odpowiedzialność.pozdrowienia.Każdy powinien mieć własny system jak grać i wygrać to sam a jak przegrać to wszystko będzie na.....................................................................................................................................................................................................was. ;)
  • Re: Re; no i co z tym $ Autor: ~Górol [83.22.252.*]
    ..........was.
  • Re: Re; no i co z tym $ Autor: ~bx [31.179.22.*]
    zasada jest jedna nikt tu nikomu nie kaze grac
    wypowiadamy sie po to by [pomoc ocenic kierunek ruchy poziomy zasady
    nikt nikogo za to nie skarze i nie skaral bo to by bylo smieszne
    mozesz skorzystac z czyjegos tzw naganiania lub nie mozesz ale nie musisz
    kazdy ma swoj lub powinien miec swoje podejscie system grania i tyle
    a dolary urosna kwestia tylko kiedy
  • Re: Re; no i co z tym $ Autor: ~BAX [31.179.22.*]
    dolce---swiatecznie spada
    poziomy obronne 3,906-3,92 a cel 1szy wyraznie nizej 3.9 z tym ze jeden problem
    maly ruch na eur/dol moze zmienic kierunek a o to przy tym rynku nie jest wcale tak trudno
  • Re: Re; no i co z tym $ Autor: ~JP [62.87.146.*]
    dokladnie... sa swieta w dodatku zlotowke podbili ale takie umocnienia zł to kwestia max tygodnia... powtorke z 2008 r. odrzucam bo juz i tak sa wszyscy ubrani w kredyty wiec i po co umacniac... jeszcze w tym roku musi byc 4.00 $ nie ma bata...
  • Re: Re; no i co z tym $ Autor: ~Górol [178.43.144.*]
    Napiszcie jeśli źle to widze myśle że zrobią teraz na usd-pln dzienny i tyg RGR a na miesięcznym oRGR ? bujać mogą ale cel jest dla mnie na najbliższe 2- 3 mies 3.80 pozdro . dzięki za opinie.spokojnej niedzieli