• Marci może się wypowiedz? Autor: ~Tomek_najfajniejszy [188.146.133.*]
    Kontrujesz negatywne wpisy wiec wytłumacz ostatnie info.

Bardzo dobrze, kurs poniżej 10% ceny debiutu.

Czekam na wywiad z szefostwem. Ciekawe czy się jakoś odniosą do tematu.
  • Re: Marci może się wypowiedz? Autor: ~Tomek_najfajniejszy [31.179.129.*]
    chodzi oczywiście o marco :)
  • Re: Marci może się wypowiedz? Autor: ~marko [82.177.202.*]
    myślę że dobrze że wreszcie KNF zakończyła sprawe 800 tys jakieś wielkiej krzywdy im nie zrobi a już nie będzie niepewności ,kto ma jaja ten kupuje a kto nie ma lub gra za nieswoje to sprzedaje jeżeli chodzi o kurs od debiutu to nie jedyny przypadek skarb państwa sprzedał JSW po 130 a jest po 10 czy ktoś przyjmuje reklamacje ? Giełda to szulernia i tylko naiwni nie przyjmują tego do wiadomości . Jakiś czas temu prezes Bogacki na pytanie dlaczego nie kupują akcji jeżeli są tak tanie powiedział że dopuki KNF nie wyjaśni sprawy nie będą robić żadnych ruchów być może teraz się to zmieni
  • Re: Marci może się wypowiedz? Autor: ~pinokio [109.173.214.*]
    "dopóki" głąbie...
  • Re: Marci może się wypowiedz? Autor: ~mort [212.180.168.*]
    co pinokio ? wtopiłeś i czepiasz się otografów?
  • Re: Marci może się wypowiedz? Autor: ~Powodzenia [78.8.164.*]
    Dnia 2015-12-18 o godz. 13:29 ~Tomek_najfajniejszy napisał(a):

Jak dla mnie Bogacki będzie robił dobra minę do złej gry a gra nieubłagalnie idzie w jednym kierunku, tj. do upadłości lub szybkiego szukania "wsparcia" a tu chętnych z branży może powoli już nie byc...
    Przy aktualnym otoczeniu rynkowym i bilansie w spółce sami sobie nie sa wstanie poradzic i pod to jak zakładam zaczyna się właśnie ostateczna gra.

Mocno jestem ciekaw najbliższych dosłowie 3-4tyg. - moim zdaniem szybko nastąpi tutaj mocny akcent w jedną lub drugą stronę.

Powodzenia... i wytrwałości! (tym razem w szukaniu złotego środka)

• Re: Marci może się wypowiedz? Autor: ~Tomek_najfajniejszy [91.123.176.*]
    Cześć Powodzenia :)

Coś tutaj się wydarzy. To jest pewne.
  • Re: Marci może się wypowiedz? Autor: ~Powodzenia [78.8.122.*]
    To "coś" jest tutaj po mojemu już raczej przesądzone tylko teraz pytanie czy układowo czy likwidacyjnie :)

Mi sie wydaje że główni udziałowcy wymuszą tutaj pilnego szukania kroplówki a to w prostej drodze poprowadzi do układu prowadzacego w konsekwencji do przejęcia.
    Tylko pytanie czego tak na prawde przejęcia ? Wszystko zależy od tego jakie jeszcze "trupy" w szafie są schowane.
    Moje zdanie jest takie że przy aktualnym otoczeniu rynkowym na Solar-ze dużo sie wyjaśni w bardzo szybkim terminie.

Powodzenia... i wytrwałości!
    I znając życie będzią warunki dla spekulantów.
  • Re: Marci może się wypowiedz? Autor: ~kazik [93.159.139.*]
    prznajmniej jeden konkurent odpadnie monnari :)
    Odpadnie albo nie odpadnie Kazik. Widzę, że nie jestem sam... małe to forum...
[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 17:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.