• Info ;) Autor: ~Mat [188.122.9.*]
    Pezy Development zaprojektuje konsumencką wersję urządzenia Braster Tester
  • Re: Info ;) Autor: kukubara [83.12.204.*]
    Z wrazenie wszystkich zatkalo i nie wiadza co zrobic :)

k
  • Re: Info ;) Autor: ~kop [87.204.222.*]
    kiedy w końcu ten mamiograf zrobicie
    tu małbyć kosmos
    a jest szambo

tylko EC2
  • Re: Info ;) Autor: ~JanP [31.175.12.*]
    Czerwiec 2016 do sprzedaży w Polsce.
    Potem Anglia i Niemcy (w razie kiepskiej sprzedaży w Polsce możliwa nowa emisja akcji za około 3 mln. złotych).
    Piszę jak jest ,bez naganiania ,ale wg. mnie to bardzo perspektywiczna spółka ;)
    Pozdro

• Re: Info ;) Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    buha..bez nanganiania.Im wiecej tych tekstow tym bardziej wychodzi bezradnosc i zaklinanie. Super wiadomosc a kurs..w dol no to jak to?
    Proste.Przeczytac wszystkie punkty umowy.
    Palma mi wyrosnie gdy w 2016 dojdzie. do sprzedazy.
    Te wszystkie punkty umowy z Holendrami po raz pierwszy wyliczaja exprsis verbis czego niema. Nawet nie wiedza jaka droga dane mialyby byc wysylane,czy elektronika w ogole zadziala i jaka elektronike wybrac,czy logarytmyzadzialaja,
    wszyscy mysleli , ze chodzi tu o UBRANKO dla maszyny cudu a tu oproczplytki z cieklym krysztalem (ktora tez nie gotowa)nic zadnych wnetrznosci nie ma.Opracowanie konceptu..zycze pomyslnosci
  • Re: Info ;) Autor: ~marcus [95.41.3.*]
    Swiss czy ty wiesz o czym piszesz? Zaprojektowanie prostego komunikatora to jest projekt kilkutygodniowy dla grupki studentów na AGHu :D Kluczowym punktem projektu tutaj jest czułość i swoistość. Dobrać komponenty i złożyć takie proste urządzonko. Przynajmniej tak mi twierdzi żonka, która ma najwyższą średnią na tymże AGHu i zaraz kończy mechatronikę. Poza tym to ty jesteś lekarzem czy już inżynierem? :) Bo na razie w jednym i drugim brzmisz jak laik przeokrutny, ale mniejsza z tym. 

Pytanie do Ciebie - jak do listopada 2016 roku zaczną sprzedawać tester to mamy rozumieć, że zamilkniesz tak?

Co do kursu to ewidentnie rysują spodek, więc jest bardzo dobrze.
  • Re: Info ;) Autor: ~Rafał [37.249.89.*]
    Braster najważniejsza część roboty wykonał posiada matryce oraz niezbędne algorytmy komputerowe potrzebne do przeprowadzenia badania, model sprzedaży też już mają Tester+abonament teraz firma musi skupić się na marketingu marketingu i jeszcze raz na marketingu (moim zdaniem to też zlecą jakiejś firmie zewnętrznej) co powinno im się udać bo i temat raka piersi jest bardzo na czasie. Procesem przygotowania do industrializacji oraz masowej produkcji ma zająć się firma zewnętrzna i to ona musi się starać aby nie przekroczyć terminów i by dopiąć wszystko na ostatni guzik.
    Pozostaje mi wybór albo uwierzę, że zarząd spółki BRASTER wie co robi oraz w to, że firma Pezy Development B.V która świadczyła podobne usługi takim firmą jak Philips, Siemens, Samsonite czyli posiadająca doświadczenie w takich projektach nie wzięła terminu do końca sierpnia 2016 roku z sufitu.
    Drugą opcją jest uwierzenie w porażkę BRASTERA na słowo internetowym ujadaczą.
  • Re: Info ;) Autor: ~muno [5.172.234.*]
    Harmonogram Projektu zakłada, opracowanie finalnej wersji Testera dla kobiet oraz przeprowadzenie procesu industrializacji wspólnie z CM, do końca sierpnia 2016 roku. 
  • Re: Info ;) Autor: ~kloni [109.241.58.*]
    Dokładnie Marcus, też tak to widzę. Jednak liczyłem na informacje o Czułości i Swoistości, przecież nad tym pracowali?
    Gdy rano pojawilo sie info brat, ktory tez ma troche akcji zapyal "ciekawe jak kurs zareaguje".
    Odpowiedzialem - "oczywiscie spadnie" i jak widac mialem racje...

Moja diagnoza jest taka - akcje kupilo sporo analfabetow, ktorzy nie przeczytali kiedy ma rozpoczac
    sie produkcja i sprzedaz. Liczyli ze kurs poszybuje odrazu w gore a tu niestety nic z tego :)
    Teraz sprzedaja swoje pakieciki zeby zrealizowac straty bo nie sa w stanie poczekac rok...

Wniosek narazie z tego taki, ze bedziemy sie kisic ponizej 15zl jeszcze jakis czas,
    potem bedzie dluzszy opor okolo 15zl a potem juz moze byc roznie :)

Moze poczatkiem lutego troche drgnie, nastepnmy przystanek to wrzesien.
    Jak za rok bedzie kurs < 15zl to ja zaczne sie martwic ;)

k
  • Re: Info ;) Autor: ~Mark [188.122.9.*]
    znalazł się znawca i doradca w jednym!
    Czesc analfabeto, jak tam straty, zrealizowane? ;)

k
  • Re: Info ;) Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    a po licha brasterowi warunkowe podwyzszenie kapitalu ? I nawet tego nie zdolali uchwalic.Nie ma Quorum?Powinni robic tak jak PIS w nocy. I znowu wypisujecie jakies bzdety ..jak to latwo ubrac te krysztaly w reszte..i az Holendrow potrzeba zeby Koncept opracowali dopiero...no i oczywiscie forsy potrzeba pewnie dla nich eee jakos mi sie ta komunikacjawaszych szefow  wydaje powoli  cichociemna
  • Re: Info ;) Autor: ~Kloni [94.254.193.*]
    Kasy to oni mają więcej niż ci się wydaje. Popatrz w jakiej cenie była emisja ile osób brało w jakiej cenie. Zapewniam, większa część. Teraz ochłodzenie i pomysł jak to oni chcą kasę mrozić w akcjach i tracić na nich. Gdyby brali po 5 zł to ja rozumiem. Myśl myśl myśl.
    SWISS - glupszy jestes niz paczka gwozdzi :)

k
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.227.254.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Info ;) Autor: ~Ovi [95.49.70.*]
    Nie karmić troli !
    Zwłaszcza w Święta!

Wesołych Świąt!
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe