Czerwiec 2016 do sprzedaży w Polsce. Potem Anglia i Niemcy (w razie kiepskiej sprzedaży w Polsce możliwa nowa emisja akcji za około 3 mln. złotych). Piszę jak jest ,bez naganiania ,ale wg. mnie to bardzo perspektywiczna spółka ;) Pozdro
buha..bez nanganiania.Im wiecej tych tekstow tym bardziej wychodzi bezradnosc i zaklinanie. Super wiadomosc a kurs..w dol no to jak to? Proste.Przeczytac wszystkie punkty umowy. Palma mi wyrosnie gdy w 2016 dojdzie. do sprzedazy. Te wszystkie punkty umowy z Holendrami po raz pierwszy wyliczaja exprsis verbis czego niema. Nawet nie wiedza jaka droga dane mialyby byc wysylane,czy elektronika w ogole zadziala i jaka elektronike wybrac,czy logarytmyzadzialaja, wszyscy mysleli , ze chodzi tu o UBRANKO dla maszyny cudu a tu oproczplytki z cieklym krysztalem (ktora tez nie gotowa)nic zadnych wnetrznosci nie ma.Opracowanie konceptu..zycze pomyslnosci
Swiss czy ty wiesz o czym piszesz? Zaprojektowanie prostego komunikatora to jest projekt kilkutygodniowy dla grupki studentów na AGHu :D Kluczowym punktem projektu tutaj jest czułość i swoistość. Dobrać komponenty i złożyć takie proste urządzonko. Przynajmniej tak mi twierdzi żonka, która ma najwyższą średnią na tymże AGHu i zaraz kończy mechatronikę. Poza tym to ty jesteś lekarzem czy już inżynierem? :) Bo na razie w jednym i drugim brzmisz jak laik przeokrutny, ale mniejsza z tym.
Pytanie do Ciebie - jak do listopada 2016 roku zaczną sprzedawać tester to mamy rozumieć, że zamilkniesz tak?
Co do kursu to ewidentnie rysują spodek, więc jest bardzo dobrze.
Braster najważniejsza część roboty wykonał posiada matryce oraz niezbędne algorytmy komputerowe potrzebne do przeprowadzenia badania, model sprzedaży też już mają Tester+abonament teraz firma musi skupić się na marketingu marketingu i jeszcze raz na marketingu (moim zdaniem to też zlecą jakiejś firmie zewnętrznej) co powinno im się udać bo i temat raka piersi jest bardzo na czasie. Procesem przygotowania do industrializacji oraz masowej produkcji ma zająć się firma zewnętrzna i to ona musi się starać aby nie przekroczyć terminów i by dopiąć wszystko na ostatni guzik. Pozostaje mi wybór albo uwierzę, że zarząd spółki BRASTER wie co robi oraz w to, że firma Pezy Development B.V która świadczyła podobne usługi takim firmą jak Philips, Siemens, Samsonite czyli posiadająca doświadczenie w takich projektach nie wzięła terminu do końca sierpnia 2016 roku z sufitu. Drugą opcją jest uwierzenie w porażkę BRASTERA na słowo internetowym ujadaczą.
Harmonogram Projektu zakłada, opracowanie finalnej wersji Testera dla kobiet oraz przeprowadzenie procesu industrializacji wspólnie z CM, do końca sierpnia 2016 roku.
Gdy rano pojawilo sie info brat, ktory tez ma troche akcji zapyal "ciekawe jak kurs zareaguje". Odpowiedzialem - "oczywiscie spadnie" i jak widac mialem racje...
Moja diagnoza jest taka - akcje kupilo sporo analfabetow, ktorzy nie przeczytali kiedy ma rozpoczac sie produkcja i sprzedaz. Liczyli ze kurs poszybuje odrazu w gore a tu niestety nic z tego :) Teraz sprzedaja swoje pakieciki zeby zrealizowac straty bo nie sa w stanie poczekac rok...
Wniosek narazie z tego taki, ze bedziemy sie kisic ponizej 15zl jeszcze jakis czas, potem bedzie dluzszy opor okolo 15zl a potem juz moze byc roznie :)
Moze poczatkiem lutego troche drgnie, nastepnmy przystanek to wrzesien. Jak za rok bedzie kurs < 15zl to ja zaczne sie martwic ;)
a po licha brasterowi warunkowe podwyzszenie kapitalu ? I nawet tego nie zdolali uchwalic.Nie ma Quorum?Powinni robic tak jak PIS w nocy. I znowu wypisujecie jakies bzdety ..jak to latwo ubrac te krysztaly w reszte..i az Holendrow potrzeba zeby Koncept opracowali dopiero...no i oczywiscie forsy potrzeba pewnie dla nich eee jakos mi sie ta komunikacjawaszych szefow wydaje powoli cichociemna
Kasy to oni mają więcej niż ci się wydaje. Popatrz w jakiej cenie była emisja ile osób brało w jakiej cenie. Zapewniam, większa część. Teraz ochłodzenie i pomysł jak to oni chcą kasę mrozić w akcjach i tracić na nich. Gdyby brali po 5 zł to ja rozumiem. Myśl myśl myśl.